• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Dragoș Bucur l-a dus pe Darius pe o insulă pustie la Visuri la cheie, 4 octombrie 2023

Dragoș Bucur l-a dus pe Darius pe o insulă pustie la Visuri la cheie, 4 octombrie 2023

Dragoș Bucur l-a dus pe Darius pe o insulă pustie la Visuri la cheie, 4 octombrie 2023

Darius l-a impresionat pe Dragoș Bucur când i-a spus că vrea să scrie o carte SF. Prezentatorul emisiunii Visuri la cheie i-a pregătit o surpriză, convins că scriitorii au nevoie de documentare temeinică.

Când l-a cunoscut pe Darius, Dragoș Bucur a aflat că adolescentul a început să scrie o carte, un Jurnal de călătorie al unui personaj pierdut pe o insulă pustie. De ceva vreme, adolescentul n-a mai scris la cartea lui, mare parte din cauza lipsei de inspirație. Dragoș și-a propus să-i dea o mână de ajutor.

L-a dus pe Darius pe o insulă nelocuită din Delta Dunării, unde a avut ocazia să-l cunoască mai bine. În plus, i-a lansat o provocare inedită:

Darius, ți-am întins o micuță capcană. Ți-am pregătit un laptop și o să te las un pic aici. Problema e că nu o să știi cât. Zece minute, o oră, două. Poate se-ntunecă, poate vin dimineață”, i-a spus prezentatorul emisiunii, apoi a plecat.

Rămas singur, Darius a început să scrie un nou capitol la cartea deja începută. Ce a ieșit, aflați mai jos, prin vocea actorului Dragoș Bucur!

 

Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni