• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 25 octombrie 2023. Reacția celor cinci frați din comuna Nicolae Bălcescu după ce toată lumea a strigat: „Mută autocarul!”

Visuri la cheie, 25 octombrie 2023. Reacția celor cinci frați din comuna Nicolae Bălcescu după ce toată lumea a strigat: „Mută autocarul!”

Dragoș Bucur și arhitecții Visuri la cheie au ajuns în comuna Nicolae Bălcescu din județul Călărași pentru a schimba viitorul familiei Damian. Cei cinci frați, greu încercați de soartă, sunt la câțiva pași distanță de a-și vedea noua casă, ridicată de la zero. După ce lumea din sat a strigat: „Mută autocarul!”, copiii au început să plângă în hohote.

„Sigur n-am greșit strada”, a spus fratele mai mare când a pășit în curtea casei.

„Nici nu cred că e casa noastră”, a spus mezina familiei.

Când au intrat în casă,  frații au fost surprinși de proiectul special, ușa vechii lor case, care a fost transformată într-un dulap cu lumini în interior. „Uitându-mă la el, mi se pare că arată ca o catedrală stilizată. Înainte, aceste uși se deschideau către o casă mică, de chirpici, care stătea să cadă și care le dădea sentimentul de nesiguranță și de pericol. Acum, aceste uși au devenit un simbol către speranță și fac parte din această catedrală, pentru că este o adevărată instalație”, spune Cristina Joia.

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Emisiunea integrală Visuri la cheie poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni