• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 25 octombrie 2023. Echipa de arhitecți face cunoștință cu familia Damian, formată din cinci frați rămași fără părinți

Visuri la cheie, 25 octombrie 2023. Echipa de arhitecți face cunoștință cu familia Damian, formată din cinci frați rămași fără părinți

În ediția de miercuri, 25 octombrie 2023, echipa „Visuri la cheie” a ajuns în localitatea Nicolae Bălcescu, din județul Călărași. Familia Damian are nevoie de ajutorul arhitecților, după ce divorțul părinților le-a distrus complet viața.

Gallery

Emisiunea Visuri la cheie este menită să schimbe vieți și să ajute oamenii care au ajuns în cele mai dificile puncte ale vieții lor. În ediția din 25 octombrie 2023, echipa de arhitecți a ajuns la Alexandru, tânărul care îi are în grijă pe cei patru frați ai săi, după ce mama lor s-a îndrăgostit de un bărbat și i-a abandonat:

„A început să-l iubească mai mult decât pe noi. A început să ne bată, să ne înjure. Ne alergau cu sapa, cu mătura”, povestesc copiii, cu ochii în lacrimi.

Tatăl celor cinci și-a pierdut viața la scurt timp după divorț, sub ochii lui Alexandru, atunci când se afla pe câmp cu oile.

Casa în care locuiesc în acest moment este una cu posibilități reduse, iar copiii nu își doresc decât propria lor cameră.

Verișoara acestora, Mădălina, a fost cea care a apelat la echipa „Visuri la cheie” pentru a le ușura viața celor cinci frați rămași, practic, orfani.

„Mă bucur pentru ei! Mă bucur că o să fie bine”, a spus Mădălina după ce s-a întâlnit cu Dragoș Bucur.

În momentul în care copiii au văzut autocarul „Visuri la cheie” au izbucnit în lacrimi, știind că urmează ca viața lor să se schimbe radical.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EMISIUNEA VISURI LA CHEIE POATE FI VĂZUTĂ, ÎN AVANS, PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni