• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 22 noiembrie 2023 | Fiicele lui Florin Anghel, lacrimi de bucurie după primii pași în noua casă

Visuri la cheie, 22 noiembrie 2023 | Fiicele lui Florin Anghel, lacrimi de bucurie după primii pași în noua casă

Pentru surorile Anghel, care își descarcă emoțiile în poezii, lacrimile de bucurie au curs pe interior. Daria, Timeea, Ștefania și Miruna au descoperit, cu stupoare, că vechea lor casă s-a transformat într-un „cuib” din care n-ar vrea să-și mai ia niciodată zborul.

Gallery

Casa familiei Anghel este complet renovată și utilată. Echipa de constructori a lui Florin Brînzan a depus eforturi mari pentru a o consolida corespunzător, pentru a-i conferi durabilitate. Arhitecții și-au pus toată experiența și talentul în amenajarea unor spații în care să creezi neîngrădit, să studiezi conștiincios, să visezi la măreție și să te odihnești cum se cuvine după o zi în care le-ai făcut pe toate celelalte ca la carte.

Printr-o mutare de geniu, echipa a amenajat bucătăria familiei în fostul garaj al casei. Astfel, arhitecții au creat mai mult spațiu pentru locuire și i-au permis lui Florin să aibă camera lui, sufrageria, pentru a păstra intimitatea fetelor. Bărbatul a fost impresionat de ideea arhitecților.

În camere, specialiștii emisiunii au vrut neapărat un parchet durabil de la Kastamonu, în mai multe nuanțe, pentru a se potrivi armonios cu mobilierul și elementele decorative care dau viață amenajării.

Parcă știind ce le așteaptă înăuntru, surorile Anghel s-au descălțat la intrarea în casă, pentru a nu murdări minunăția de parchet care le va simți pașii mulți ani de acum încolo.

Articol susținut de Kastamonu.

Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni