Ce părere are Tudor Chirilă despre duo-ul Smiley și Theo Rose

Ce părere are Tudor Chirilă despre duo-ul Smiley și Theo Rose

Toamana aceasta aduce un nou sezon Vocea României. Din 11 septembrie, cele mai bune voci ale României se vor duela în fața celor 5 antrenori: Smiley, Theo Rose, Tudor Chirilă, Irina Rimes, The Motans.

Întrebat despre noul sezon Vocea României, Tudor Chirila a oferit detalii în exclusivitate despre abordarea sa ca antrenor în ediția aceasta, răsturnările de situație, duo-ul neașteptat Theo Rose și Smiley, cât și despre profilul câștigătorului marelui premiu de la Vocea României.    

Cum vei aborda acest nou sezon de vocea României? Ce as ai în mânecă?

Întotdeauna așii mei au fost concurenții buni pe care i-am avut în echipă. Sper ca anul ăsta să reușim să facem momente excelente.

Eu vin la Vocea României pentru momentele pe care pot să le fac. Că trofeul e o consecință a unor momente bune, asta e o chestie separată. Nu am venit niciodată pentru trofeu. Sigur că după prima ediție deja începuse să îmi placă, pentru că era o distracție și era și o provocare totodată. Oamenii vor să se bucure, iar în final nu vrem trofeul pentru noi, îl vrem pentru concurenți, pentru că ne atașăm de ei, de poveștile lor, de faptul că le știm background-ul și cât de mult ar însemna pentru ei câștigarea Vocii. E uman, te apropii de oamenii cu care lucrezi. Sigur că vrei ca ei să câștige, dar nu e ceva atât de important pentru mine, mai ales acum. Anul ăsta chiar mi-a fost dor de Voce, să trăiesc toată experiența pedagogică pe care o am aici. În final, cred că asul din mâneca fiecărui antrenor e vocea unui concurent care merge mai departe. 

Ce părere ai de duo-ul Smiley - Theo Rose?

Că se încurcă unul pe altul, într-un mod fericit pentru noi ceilalți (râde).

Cum trebuie să fie, în viziunea ta, câștigătorul marelui premiu Vocea României?

Nu cred că s-a instaurat un standard al câștigătorului și asta face Vocea interesantă. De fapt, dacă s-ar fi cristalizat un standard, ar fi fost plictisitor show-ul. Uitați-vă la concurenți, Tibi Albu nu seamănă cu Cristina Bălan. Și nici ea cu Teodora Buciu, cum nici Teodora nu seamănă cu Ana Munteanu și așa mai departe. Sunt tipologii diferite. Mi-aș dori să văd Vocea României cântată de cineva la vreo 68-70 de ani. Mi s-ar părea o treabă foarte interesantă ca statement. 

La ce să se aștepte telespectatorii de la echipa lui Tudor sezonul acesta?

Momente bune și răsturnări spectaculoase. Dacă stăm să ne gândim la ce s-a întâmplat în knock-out-uri, cel puțin până acum, există răsturnări spectaculoase și mă aștept să mai fie așa, în sensul că, față de repetiții, se schimbă foarte tare ierarhia în momentul în care se cântă efectiv și concurenții urcă pe scenă. Dacă, invariabil, cineva domină în repetiții, există șanse foarte mari ca lucrul ăsta să se schimbe. S-a întâmplat deja și probabil se vă mai întâmpla. 

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni