• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10: Rockerița Carmen Cușa a zguduit scena și a întors toate scaunele

Vocea României, sezonul 10: Rockerița Carmen Cușa a zguduit scena și a întors toate scaunele

Carmen Cușa a deschis sezonul 10 Vocea României cu un moment incendiar. Tânăra a zguiduit scena pe ritmuri de rock și a întors toate cele patru scaune. Tudor Chirilă a apăsat butonul după doar 2 secunde. La doar câteva secunde după el, s-a întors și Irina Rimes.

Carmen este studentă și este din Constanța. E machedoancă și îi place muzica rock. “Este ceva foarte bizar, știu. Cânt și Pamporea de nevoie la nunți, pentru că din rock se fac mai greu banii. Am venit la Vocea României pentru că doream să îmi confirm mie că am mers pe drumul potrivit și de asemenea doream și confirmarea antrenorilor, sau a publicului”, a spus tânăra la testimoniale.

Carmen a cântat melodia “Love Bites” și a întors toate cele patru scaune. Irina Rimes și Theo Rose au aplaudat-o în picioare. 

The Motans: “Îți garantez că în echipa mea o să te simți extraordinar!”.

Tudor Chirilă: “Experiența mea la Vocea României cu vocile rock e așa: în general când îmi plăcea o voce rock o lua Smiley, de asta în momentul ăsta eu pe el îl iau în considerare ca un adversar redutabil. (...) Ai o voce puternică, ai o voce foarte bună, am capacitatea să lucrez cu tine absolut frumos, rămâne doar să ai încredere în mine. Ai merita o pledoarie mult mai puternică, dar și eu sunt emoționat de ceea ce ai făcut tu, așa că uită-te în ochii mei, citește dincolo de cuvinte și dacă găsești acolo ceva, fie să mergem împreună”.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus ce antrenor a ales Carmen

Urmărește Vocea României pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni