Theo Rose se consideră o norocoasă să împartă scaunul cu Smiley

Theo Rose se consideră o norocoasă să împartă scaunul cu Smiley

Vocea României revine cu un nou sezon plin de surprize astăzi, 9 septembrie, un sezon mult așteptat în care cele mai bune voci din România se vor duela pentru marele premiu.

Răsturnări de situații, emoții, voci spectaculoase, antrenori noi și vechi, telespectatorii se pot aștepta de la toate aceste lucruri. Întrebată despre experiența de la Vocea României, Theo Rose a dezvăluit că se consideră o norocoasă să înceapă acest capitol alături de un antrenor cu experiență ca Smiley.

Este primul tău sezon de Vocea României și nu oricum, ci în echipă cu un alt antrenor. Consideri asta un avantaj față de ceilalți antrenori sau o piedică, având în vedere că nu poți lua decizii singură?

Nici nu se putea mai bine de atât. În primul meu sezon de Vocea României să îl am alături pe veteranul emisiunii și cea mai experimentată parte din show. Smiley e antrenor pentru antrenori. E cea mai bună împrejurare în care puteam începe. Cred că sunt norocoasă. Niciunul dintre ceilalți antrenori nu a avut parte de un sprijin atât de puternic de la început. 

Știm deja că tu vei împărți scaunul cu Smiley. S-a întâmplat vreodată că unul dintre voi să vrea să apase butonul pentru un concurent, iar celalat nu și astfel să ajungeți la un conflict?

Sigur că s-a întâmplat. De cele mai multe ori, partea opozantă a cedat și s-a supus dorinței celeilalte părți. Însă trebuie să recunosc că eu mă aprind mai repede la o voce și interpretare bună și îmi dau un răgaz de timp pentru a primi o părere din partea lui Smiley. N-aș vrea să fac o alegere pripită. Trebuie să fiu atentă.

Este cunoscut faptul că tu abordezi mai multe stiluri muzicale. Se va vedea acest lucru și în alegerile muzicale ale concurenților tăi? La ce se pot aștepta telespectatorii?

Sigur că se vă vedea, însă în măsura în care și Smiley a fost de acord. Mă interesează că în acest sezon să înțeleg din punct de vedere strategic cum trebuie să gândească un antrenor pentru echipa lui. Este mai important să ne punem concurențîi în valoare prin intermediul pieselor și momentelor alese.

Cum trebuie să fie în viziunea ta câștigătorul marelui premiu Vocea României?

Trebuie să fie o voce autentică, sinceră, curată, cu suflet și emoție.

Este vreun antrenor de care “te temi” că va lua concurenții pe care îi vreți voi în echipă?

Toți ar putea face asta. Colegii antrenori sunt foarte buni, inteligenți, adevărați performeri, deci  orice ar putea fi posibil. Dar eu Smiley avem avantajul de a ne avea unul pe celălalt, iar complementaritatea asta va avea putere de convingere, sunt sigură, în majoritatea cazurilor.

Vezi și:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni