• Emisiuni
  • Vocea României
  • Peste 1.2 milioane de oameni au urmărit Vocea României! Emisiunea a fost lider absolut de audiență

Peste 1.2 milioane de oameni au urmărit Vocea României! Emisiunea a fost lider absolut de audiență

Peste 1.2 milioane de oameni au urmărit Vocea României! Emisiunea a fost lider absolut de audiență

Antrenorii au început să-și formeze echipele și se luptă cu toate forțele pentru a avea cele mai bune voci! Lacrimi, zâmbete, emoție, momente spectaculoase și multă muzică – au fost ingredinetele care i-au făcut, aseară, pe telespectatori să fie cu ochii pe Vocea României.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:27 – 23:03, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.2 puncte de rating și 25.0% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.1 puncte de rating și 14.3% share. 

Aproape 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:48, aproximativ 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.

 Concurenți cu povești impresionante, determinare și voci incredibile au reușit să treacă mai departe și să-și croiască drum pe scena de la Vocea României. Denis The Motans a adus în echipa lui primul cuplu, iar Cristina și Victor vor lupta împreună în competiție. „Mi-ar plăcea foarte mult să lucrăm împreună, pentru că sunteți duet. E mai greu lucrul la duet!”, a menționat Irina Rimes.

Vinerea viitoare, de la 20:30, ne așteaptă o nouă ediție din etapa audițiilor pe nevăzute, unde vom vedea noi concurenți care vor face scena Vocea României să vibreze. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni