• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2022. Iulia Gîza și Daniel Ciurea, explozie de energie pe piesa „Let Me Entertain You”

Confruntări Vocea României 2022. Iulia Gîza și Daniel Ciurea, explozie de energie pe piesa „Let Me Entertain You”

The Motans a ales pentru battle-ul dintre Iulia Gîza și Daniel Ciurea celebra piesă „Let Me Entertain You” de la Robbie Williams.

“Iulia simt că a intrat mai bine în rol! Daniel are în el frica de a greși”, a spus The Motans după ce i-a ascultat la repetiții. 

Daniel este încrezător și spune că vor oferi un show pe cinste pe scena de la Vocea României: „sunt sigur ca va fi o bombă ce facem noi acum”.

Cei doi concurenți au acaparat scena și au fost plini de energie. Entuziasmat, The Motans a dansat toată melodia, iar la un moment dat chiar s-a urcat pe scaunul său.

Antrenorii au fost de părere că mai mult au dansat și au lăsat cântatul în plan secund. 

Tudor Chirilă: „Nu e un cântec pe care să-l cânți static, clar. Dar trebuie să fii foarte atent cu respirația ta. Pe tine respirația te-a împiedicat să cânți. Acum arătai ca sora mai mare care s-a îmbătat și cântă cu fratele ei în garaj! V-ați mișcat mai mult decât ați cântat!”.

Theo Rose:Eu am simțit energie! Cântatul a cam lipsit!”

Smiley a comparat prestația lor cu cea a naționalei de fotbal, prilej perfect pentru Tudor Chirilă să-l ironizeze pe The Motans. 

“A fost ca la națională de fotbal a României...adică se aleargă, se muncește, se străduiesc oamenii, dar parcă nu dau goluri. Cam așa e povestea”, a spus Smiley. 

“Da, dar știi ce se spune că naționala joacă proast pentru că nu are antrenor! Nu vă supărați! Pentru o glumă bună îmi vând un prieten”, a spus amuzat Tudor Chirilă.

The Motans a ales să meargă mai departe cu Daniel Ciurea.

Vezi momentul în materialul VIDEO de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni