• Emisiuni
  • Vocea României
  • Imagini în premieră de la Vocea României! Cum au reacționat antrenorii când o concurentă a cântat „Aș da zile de la mine”

Imagini în premieră de la Vocea României! Cum au reacționat antrenorii când o concurentă a cântat „Aș da zile de la mine”

Imagini în premieră de la Vocea României! Cum au reacționat antrenorii când o concurentă a cântat „Aș da zile de la mine”

Așteptarea a luat sfârșit! Din 8 septembrie, Vocea României revine la PRO TV și VOYO. Smiley, Theo Rose & Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt pregătiți să descopere cea mai bună voce a României.

Timp de 10 sezoane, scena de la Vocea României a vibrat pentru telespectatori, iar acum e timpul să cunoaștem noi povești emoționante și să ne bucurăm de voci unice.

Din 8 septembrie, Pavel Bartoș va spune din nou „Să fie voce!”. Pe lângă voci formidabile, vom avea parte și de multe surprize și povești emoționante. Se vor duce lupte îndârjite pentru cei mai talentați concurenți, se vor vărsa lacrimi și vom avea parte de invitați surpriză pe scenă. 

Promo-ul noului sezon Vocea României ne dezvăluie doar o mică parte din ceea ce vom vedea la audițiile pe nevăzute. Un moment inedit este cel în care o concurentă va urca pe scena și va interpreta într-o manieră proprie melodia „Aș da zile de la mine”. Vezi reacția antrenorilor în video-ul de mai jos:

Prima ediție a sezonului 11 Vocea României se va difuza simultan pe PRO TV și VOYO, iar ediția a 2-a este disponibilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni