• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 15 septembrie 2023: Giulia Petre l-a convins pe Smiley să apese butonul: Stai așa un pic ca să-mi revin

Vocea României, 15 septembrie 2023: Giulia Petre l-a convins pe Smiley să apese butonul: Stai așa un pic ca să-mi revin

Giulia Petre are 20 de ani, este din Oradea și adoră să cânte. Părinții sunt cei care au convins-o să vină la Vocea României. 

Tânăra se mândrește că a fost acceptată la Conservatorul din Anglia, însă nu a luat încă o decizie pentru că „mami nu vrea să plec atât de departe de casă”.

Pe scena de la Vocea României, Giulia a ales să cânte piesa „Jolene”. Chiar dacă a avut emoții, tânăra a reușit să-l convingă pe Smiley să se întoarcă. 

„Stai așa un pic ca să-mi revin... Jolene, Jolene... cum te cheamă? Bă ce bine m-am întors. Oricum nu mă interesează de ce nu s-au întors ceilalți, dar mie mi-a plăcut foarte mult cum ai cântat. Realmente, mi-a plăcut foarte mult cum ai cântat. Eu eram convins de când ai început să cânți strofa că mă voi întoarce. Ai cântat o piesă foarte bună, ți se potrivește și vibrato ăla, l-ai nimerit foarte bine. Să vedem ce putem să facem împreună în echipa mea”, i-a spus Smiley concurentei. 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus

Episodul 3 Vocea Româniai este disponibil în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni