• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 22 septembrie 2023: Alexandru Gavrilescu de la Visuri la Cheie a făcut senzație pe scena de la Vocea României

Vocea României, 22 septembrie 2023: Alexandru Gavrilescu de la Visuri la Cheie a făcut senzație pe scena de la Vocea României

Alexandru Gavrilescu și-a depășit limitele și a urcat pe scena de la Vocea României. Celebrul arhitect de la Visuri la Cheie i-a lăsat mască pe antrenori.

Alexandru Gavrilescu are 35 de ani și este arhitectul din cadrul emisiunii Visuri la cheie. Acesta a dezvăluit că cea mai mare împlinire pentru el este atunci când face oamenii fericiți. Este bine cunoscut faptul că, alături de colegii săi, Alex a reușit să aducă zâmbetul pe chipurile multor oameni greu încercați.

„Cea mai frumoasă răsplata pe care eu am primit-o vreodată e oferind ceva cuiva. Ce primesc înapoi e mai mult decât am dat, reacția lor, emoția lor, mulțumirea lor, nu pot să o cuantific în nimic. Asta chiar nu reușesc să o pun în cuvinte, asta e o emoție pe care nu am cum să o pun în cuvinte. Dacă vreți să o înțelegeți, trăiți, încercați să ajutați pe cineva care chiar are nevoie”, a spus Alexandru Gavrilescu

La rândul lui, Alexandru Gavrilescu a dezvăluit că, din punct de vedere material, de mic a fost nevoit să se descurce și să-și câștige existența. Acesta a ales mereu calea mai grea, iar truda reflectă succesul de care se bucură astăzi.

„Material vorbind, nu am venit cu foarte multe pe această planetă, adică, a trebuit să mă descurc mai de mititel. În copilărie, așa am început să pictez icoane, după care le comercializam, le vindeam pe unde apucam. Situația de acasă m-a făcut să vreau mai mult de la viață. Sunt două metode, una bună și una mai puțin bună, eu am ales-o pe aia bună, în care înveți, te provoci și faci tot ce poți ca să iasă bine”, a mai spus acesta.

Alexandru nu are pregătire muzicală, cântă din pasiune și este fericit atunci când o face. Astăzi, s-a decis să-și depășească limitele și să urce pe scena de la Vocea României.

Arhitectul a întors trei scaune! Smiley, Irina, Horia și Theo au fost cei care s-au întors. 

Antrenorii nu se așteptau să-l vadă pe Alex pe scenă, astfel că uimirea s-a citit pe fața lor. Aceștia nu știau că el are voce, motiv pentru care i-a surprins frumos.

”Ai o arhitectură vocală deosebită” a spus Horia.

Alexandru Gavrilescu nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să meargă cu Smiley, cei doi fiind pe aceeași lungime de undă.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS!

Episodul 4 Vocea României este disponibil în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni