• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2023. Viitorul preot Adrian Galbinu și studenta Giulia Petre, duetul care i-a captivat pe antrenori: „Mi-ați trezit niște emoții foarte frumoase”

Confruntări Vocea României 2023. Viitorul preot Adrian Galbinu și studenta Giulia Petre, duetul care i-a captivat pe antrenori: „Mi-ați trezit niște emoții foarte frumoase”

Adrian Galbinu și Giulia Petre deschid seria battle-urilor din această seară. Concurenții din echipa lui Smiley au primit melodia „All This Love” de la antrenorul lor.

Gallery

„Vestea că o să fiu cu Giulia în duet… nu mă așteptam”, a spus viitorul preot care a făcut senzație pe scena de la Vocea României și a întors toate cele patru scaune.

„Mi se pare că se potrivesc foarte bine ca voci și am ales să-i dau greu părintelui azi, să-i mai arunc o ispită în față. Să vedem cum se descurcă”, a glumit Smiley.

„Îmi doresc foarte mult să trec mai departe”, a mărturisit Giulia înainte de a urca pe scenă.

Irina Rimes: „Mie mi s-a părut interesant și mi-aș fi dorit să fi comunicat un pic mai mult. Ați fost cam lemn, fiecare pe treaba lui. (...) Ideea este că mi-ați trezit niște emoții foarte frumoase. Eu aș merge cu Dumnezeu, că e cel mai sigur”;

Tudor Chirilă: „Mie mi-a plăcut potrivirea de voci. Ce a lipsit din punctul meu de vedere este nu neapărat să vă conectați la zona asta de priviri și de limbaj corporal ci să vă conectați muzical, adică să simt că voi cântați unul pentru altul”;

Smiley: „Vă felicit și vă mulțumesc foarte tare pentru că ați dus piesa asta până la capăt așa cum trebuie. Se vede că nu aveți experiență în a cânta cu altcineva, dar eu cred că overall v-a ieșit foarte bine”;VOCEA

Smiley a ales să meargă mai departe cu Adrian Galbinu.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 12 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni