• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Raluca Radu a cântat dumnezeiește o doină: „A fost o trăire, a fost dincolo de muzică!”

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Raluca Radu a cântat dumnezeiește o doină: „A fost o trăire, a fost dincolo de muzică!”

„Doina din Dolj” a răsunat pe scena de la Vocea României de 1 Decembrie. Raluca Radu din echipa lui Tudor Chirilă a ridicat sala în picioare cu interpretarea sa.

Gallery

„E cel mai tare 1 Decembrie din viața mea!”, a spus concurenta care și-a dorit să cânte Maria Tănase.

Irina Rimes: „Vreau să felicit încă o dată pe cei care se simt români… Aș putea să îți spun că a fost impecabil, dar nu asta contează. Vreau să îți zic că vocea ta unește…. Felicitări pentru vocea ta, o voce care unește”.

Horia Brenciu: „Raluca, mă face și pe mine mai bun… pentru că dau timpul înapoi, prin septembrie, și mă gândesc ce aș fi putut să-ți spun atunci ca să te am în echipa mea”.

Smiley: „A fost o trăire, a fost dincolo de muzică. Mă bucur că am avut ocazia să văd așa ceva pe scena de la Vocea României”.

Tudor Chirilă:O să spun ce am simțit eu. Pentru mine ai fost extraordinară…Tu cu interpretarea ta m-ai dus cu gândul la Brâncuși”.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Raluca Radu are 26 ani și provine din Vaslui. Aceasta a venit în București să își facă un nume și e mândră că e moldoveancă. Tânăra provine dintr-o familie extrem de numeroasă, având peste 200 de veri de gradul I și II.

„Sunt moldoveanca aia clasică, cu o familie imensă! E foarte mișto!”, a spus ea la blind-uri.

Raluca Radu a făcut senzație pe scenă la audițiile pe nevăzute. Încă din primele secunde ale piesei, Irina Rimes și Tudor Chirilă au apăsat butonul roșu și și-au întors scaunele către Raluca, fiind urmați de Smiley, Horia Brenciu și Theo Rose.

„Într-o notă mai serioasă, mie mi se pare că ai adus foarte multe plusuri pe piesă. Mi se pare că ești o voce de finală!”, i-a spus atunci Tudor Chirilă, cel în echipa căruia a și decis să meargă.

La battle-uri, Raluca s-a „duelat” cu Andra Covaleov și a rămas în echipa lui Tudor. Fetele au făcut show pe scenă și au interpretat într-o manieră unică piesa primită de la antrenorul lor.

Au urmat knockout-urile, unde Raluca Radu și-a impresionat din nou antrenorul și a reușit să ajungă în primul LIVE de la Vocea României.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni