• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Delia Constantin a făcut-o pe Irina Rimes să plângă cu piesa ”Mulțumesc, iubită mamă”

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Delia Constantin a făcut-o pe Irina Rimes să plângă cu piesa ”Mulțumesc, iubită mamă”

În prima ediție LIVE Vocea României, Delia Constantin, din echipa Irinei Rimes, a emoționat întreagă audiență cu interpretarea piesei ”Mulțumesc, iubită mamă”.

Gallery

​Antrenorii Vocea României s-au emoționat în egală măsură.

Theo Rose: ”Cred că e foarte greu să cânți piesa asta privindu-ți mama în ochi. Momentul tău m-a inspirat. Îi mulțumesc și eu mamei, că e acasă cu Sasha”

Horia Brenciu: ”Mă bucur foarte mult de acest moment... Primele piese ale echipei Irina sunt foarte bune, nu aș vrea să fiu telespectator pentru că nu aș ști pe cine să votez”

Tudor Chirilă: ”Cred că e important să auzim concurenții cântând muzică veche... Ai dat un pop-glam acestei piese”

Irina Rimes: ”Eu am plâns prima oară când ai cântat piesa asta... Îți mulțumesc pentru momentul ăsta și pentru că ai cântat pentru toate mamele care se uită în seara aceasta la noi”.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Delia Constantin are 18 ani, este din București și studiază la Colegiul de Muzică „George Enescu”. Muzica este cea mai mare pasiune a Deliei, iar participarea la Vocea României reprezintă un pas foarte mare pentru ea.

Tânăra a impresionat cu vocea ei încă de la audițiile pe nevăzute, când Irina Rimes s-a pus în genunchi pentru a o convinge să vină la ea în echipă.

Vocea ei a întors trei scaune, iar bătălia s-a dat între Smiley, Irina și echipa formată din Horia Brenciu și Theo Rose. Delia a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

La battle-uri, Delia a făcut-o mândră pe Irina Rimes. Tânăra a cântat cu Diana Vornicu, iar antrenoarea a ales să meargă mai departe cu Delia.

Și-n etapa knockout-urilor, Delia a avut un moment remarcabil și a reușit să ajungă în primul LIVE de la Vocea României.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni