• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2023: Semifinala. Delia Constantin, moment spectaculos: ”Ai băgat forță! Ai fost foarte bine”

Vocea României 2023: Semifinala. Delia Constantin, moment spectaculos: ”Ai băgat forță! Ai fost foarte bine”

Vineri seara, în semifinala live Vocea României 2023, Delia Constantin - din echipa Irina Rimes - a încheiat spectaculos show-ul, cu piesa ”So what”.

Gallery

Antrenorii s-au întrecut în comentarii pozitive.
Tudor Chirilă: ”Mi-a plăcut foarte mult momentul tău și n-ai făcut-o să semene cu un cover. Așteptările mele de spectator au fost împlinite”
Irina Rimes. ”Ești una dintre cele mai puternici voci cu care am lucrat vreodată. Vreau să-ți mulțumesc pentru faptul că e atât de ușor și frumos de lucrat cu tine”
Horia Brenciu: ”Eu cred că te-ai încălzit pe parcursul piesei. Ai băgat forță. Ai fost foarte bine”
Theo Rose: ”Când părea că n-o să mai poți, ai venit cu un nou val de energie”
Smiley: ”Ce țeavă are Delia Constantin! Fantastic! Bravo.. E foarte greu de cântat piesa asta, dar ai dus-o foarte bine până la capăt”

Dacă vrei să o vezi în finala Vocea României 2023, voteaz-o AICI.

În primul LIVE de la Vocea României 2023, Delia Constantin a făcut-o pe Irina Rimes să plângă cu piesa „Mulțumesc, iubită mamă”.

La audiții, Delia a întors trei scaune, iar bătălia s-a dat între Smiley, Irina și echipa formată din Horia Brenciu și Theo Rose. Delia a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

Delia Constantin are 18 ani, este din București și studiază la Colegiul de Muzică „George Enescu”. Muzica este cea mai mare pasiune a Deliei, iar participarea la Vocea României reprezintă un pas foarte mare pentru ea.

AVON le aduce mai multă încredere în sine concurenților de la Vocea României! AVON le oferă șansa să fie la înălțime. Și tu poți să strălucești pe scena vieții de zi cu zi! Cu produsele de la Avon Romania obții farmecul de care ai nevoie. 

​„Articol susținut de Avon”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni