• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Alex Maxim a făcut show total pe scenă cu o piesă din repertoriul lui Dan Spătaru

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Alex Maxim a făcut show total pe scenă cu o piesă din repertoriul lui Dan Spătaru

Alex Maxim a uimit antrenorii și publicul cu interpretarea sa din primul LIVE de la Vocea României. Concurentul din echipa Smiley a cântat piesa lui Dan Spătaru „Nicio lacrimă”.

Gallery

​„A fost o vindecare și o transformare în echipa lui Smiley. El m-a învățat să-mi înving anumite frici. Smiley cred că a fost trimis de Dumnezeu”, a spus concurentul.

Tudor Chirilă: „Tu de fapt demonstrezi că doar vocea contează! Și atunci când muzica se termină, începe teatrul!”.

Irina Rimes:Nu știu dacă ești cea mai bună voce, dar ești cel mai spectaculos personaj din acest concurs!”.

Theo Rose: „Te iubesc mult de tot! Ești printre preferații mei!”.

Smiley: „Pentru mine este o bucurie că te cunosc, că am ocazia să lucrez cu tine. De fiecare dată când te văd pe scenă, e ca și cum deschid un cadou. Așa mă simt. (…) La fel cum te iubește Theo, te vor iubi oamenii de acasă pentru că ești autentic”.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Alex Maxim are 29 de ani și vine din Iași. Tânărul este solist vocal și inginer de sunet. El spune că a moștenit talentul muzical de la tatăl lui, Cătălin Maxim, care a cântat în trecut cu diferite trupe.

La audițiile pe nevăzute, Alex Maxim a cântat piesa „Kingston Town” și a reușit să întoarcă trei scaune. Pentru el s-au bătut: Irina Rimes, Smiley și echipa Horia Brenciu&Theo Rose. Concurentul a ales să meargă mai departe cu Smiley. 

La battle-uri, Alex a cântat alături de Vlad Musta. Momentul lor i-a făcut pe antrenori să-i aplaude în picioare.

Efectiv nu știu ce să aleg. Voi amândoi ați fost extraordinari și vă mulțumesc că ați creat acest moment!”, a spus atunci Smiley. Antrenorul a decis să meargă mai departe cu Alex Maxim, iar Vlad a mers în echipa Irinei Rimes.

Alex a impresionat audiența, dar și pe antrenorul său, și-n etapa knockout-urilor și a primit „biletul” către primul LIVE de la Vocea României.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni