• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Ana Stănciulescu, moment plin de energie: ”Ai toate datele să fii un superstar”

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Ana Stănciulescu, moment plin de energie: ”Ai toate datele să fii un superstar”

În prima ediție LIVE Vocea României, Ana Stănciulescu, din echipa Smiley, a încântat publicul și telespectatorii cu piesa ”Iartă”.

Gallery

Antrenorii s-au întrecut în laude:

Smiley: ”Ți-a ieșit foarte bine. Ai toate datele să fii un superstar. Meriți să-ți clădești o carieră în muzică”

Theo Rose: ”Te-ai prezentat ca o artistă. E nevoie de curaj. Bravo, ești foarte tare!”

Tudor Chirilă: ”Ai o voce care merită să fie în etapa asta”

Irina Rimes: ”Mă gândeam ce ai putea să cânți acum ca să fii la același nivel. Uite că se poate, te felicit pentru asta, ai fost minunată”

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Ana Stănciulescu are 21 de ani, este studentă la actorie și a dublat personajul Ariel în filmul „Mica Sirenă”. Stilul ei nonconformist se datorează personajului pe care l-a dublat și i se potrivește de minune.

Ana a întors trei scaune în audițiile pe nevăzute! Smiley, Irina, Horia&Theo au rămas impresionați de prestația ei. Ana Stănciulescu a decis să meargă mai departe cu Horia Brenciu și Theo Rose.

În etapa battle-urilor, Ana a cântat alături de Andreea Oprea. Momentul lor a fost apreciat de toți antrenorii, iar sala le-a aplaudat minute în șir. Ana a mers mai departe, iar în knockout-uri a confirmat din nou, iar antrenorii au ales-o să-i reprezinte în primul LIVE.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni