• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2023: Semifinala. Ana Stănciulescu a impresionat antrenorii și publicul cu prestația ei: ”Cred că ești un artist complet”

Vocea României 2023: Semifinala. Ana Stănciulescu a impresionat antrenorii și publicul cu prestația ei: ”Cred că ești un artist complet”

Vineri seara, în semifinala live Vocea României 2023, Ana Stănciulescu - din echipa lui Smiley- și-a demonstrat calitățile vocale cu o interpretare deosebită a piesei ”River”.

Gallery

Antrenorii s-au întrecut în comentarii pozitive.

Tudor Chirilă: ”Felicitări pentru moment, pentru voce. Sper să fii votată”
Irina Rimes. ”Jos pălăria pentru mișcarea scenică. Mi se pare formidabil că poți să te miști și să cânți fără să-ți pierzi suflul”
Horia Brenciu: ”Ana, ai muncit cel mai mult dintre toți concurenții. Dacă vei trece în finală, dacă vei câștiga Vocea României, vreau să nu uiți de unde ai plecat”.
Theo Rose: ”Cred că ești singura concurentă care a muncit dublu. De la fata aparent neserioasă, ai devenit cea mai muncitoare de la Vocea României”.
Smiley: ”Cătălin Neamțu, care lucrează cu noi, când vede ceva fantastic, zice: America! Momentul tău mi s-a părut la fel. Cred că ești un artist complet”.

Dacă vrei să o vezi în finala Vocea României 2023, voteaz-o AICI.

În prima ediție LIVE Vocea României 2023, Ana Stănciulescu, din echipa Smiley, a încântat publicul și telespectatorii cu piesa „Iartă”. „Te-ai prezentat ca o artistă. E nevoie de curaj. Bravo, ești foarte tare!”, i-a spus atunci Theo Rose. 

La audițiile pe nevăzute, Ana a întors trei scaune. Smiley, Irina, Horia&Theo au rămas impresionați de vocea ei.

Ana Stănciulescu are 21 de ani, este studentă la actorie și a dublat personajul Ariel în filmul „Mica Sirenă”. Stilul ei nonconformist se datorează personajului pe care l-a dublat și i se potrivește de minune.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni