• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2023: Semifinala. Alex Maxim a făcut senzație cu interpretarea piesei Feeling good. „Ești balsam pentru suflet”

Vocea României 2023: Semifinala. Alex Maxim a făcut senzație cu interpretarea piesei Feeling good. „Ești balsam pentru suflet”

Alex Maxim a uimit publicul cu interpretarea sa din semifinala Vocea României 2023. Concurentul din echipa lui Smiley a cântat piesa „Feeling good”.

Gallery

„Aș plăti mulți bani ca să pot fi în locul tău, e o experiență. Ești special, ai o abilitate de a te bucura”, a comentat Irina Rimes

„Alex, ești foarte bun”, a spus Horia Brenciu, lăudându-i vocea și mișcările scenice.

„Ești balsam pentru suflet, te-aș asculta încontinuu”, a spus Theo Rose. 

„Sunt norocos. Am avut șansa să descopăr niște lucruri noi. Bucuria asta de a decoperi, cu fiecare live, repetiții...el la fiecare repetiție mai vine cu ceva. El, în funcție de public, își schimbă starea. El trăiește ceea ce cântă. Ești special cu totul”, a adăugat Smiley. 

Alex Maxim are 29 de ani și vine din Iași. Tânărul este solist vocal și inginer de sunet. El spune că a moștenit talentul muzical de la tatăl lui, Cătălin Maxim, care a cântat în trecut cu diferite trupe.
În primul LIVE de la Vocea României, concurentul din echipa lui Smiley a făcut spectacol pe scenă cu interpretarea piesei lui Dan Spătaru „Nicio lacrimă”. La audițiile pe nevăzute, Alex Maxim a cântat piesa „Kingston Town” și a reușit să întoarcă trei scaune. Pentru el s-au bătut: Irina Rimes, Smiley și echipa Horia Brenciu&Theo Rose. Concurentul a ales să meargă mai departe cu Smiley. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni