• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscopul pentru a doua jumătate a lunii mai! Cristina Demetrescu anunță ce zodii au noroc în dragoste, care la bani și care în carieră

Horoscopul pentru a doua jumătate a lunii mai! Cristina Demetrescu anunță ce zodii au noroc în dragoste, care la bani și care în carieră

Cristina Demetrescu a venit la Vorbește lumea cu vești bune. Foarte bune chiar! 

Pentru următoarea perioadă a spus că, din punct de vedere astrologic, există multe avantaje:

"Pentru 22-25 mai există un aspect foarte benefic. (...) E o perioadă foarte bună pentru idealiști, pentru acele lucruri pe care alții le considerau imposibile. (...) Este foarte bine pentru cei care beneficiază de creativitate. (...)În aceste două săptămâni, lucrurile sunt bune. (...) Jupiter în Gemeni ajută foarte bine în comunicare, în scris, hai să învățăm să scriem, ideea e să ne întoarcem la comunicarea bună. E foarte bun și pe transporturi. Intrarea lui Jupiter se face pe 26 mai. E o planetă foarte mare, amplifică totul.”

Referitor la fiecare zodie în parte, Cristina Demetrescu a dezvoltat: 

Berbecul
E sfătuit să își fructifice aptitudinile de comunicare, poare chiar să-și ia o diplomă, să facă niște cursuri de pedagogie. Este probabil să semneze contracte foarte importante, să negocieze lucruri.
Taur
Taurii au posibilitatea să-și monetizeze mai bine zestrea. Au chiar șansa unei noi surse de bani sau au posibilitatea de a-și dubla onorariul. A doua sursă de bani ar putea veni din scris.
Gemenii
Atrag o multitudine de posibilități în dragoste și au o stare de bine. Sunt ajutați să își facă proiecte pe termen lung și sunt mai răbdători cu ele. Au oportunități dincolo de granițele țării. Apare creșterea prestigiului. Dacă își dorește o casă, Geamănul va avea casă, dacă vrea dragoste, atrage dragoste, dacă vrea copil, copil atrage. Ceea ce începe bun, poate să fie fructificat 12 ani.
Rac
Se pot ocupa de sănătatea lor. E o perioadă foarte bună pentru liniștea lor interioasă, să nu mai aibă aceste gânduri toxice, pentru că suferă de scenarită. 
Leu
Acum că a demonstrat că are succes, mulți prieteni vin să se hrănească din această energie. Trebuie să fie mult mai selectiv. Există cineva în cercul lor care este o persoană cheie în destinul lor.


Fecioară
Fecioara va avea numai de profitat, în primul rând profesional. Va avea o problemă. Nu o să știe să aleagă dintre două oferte. Este pentru nativii acestei zodii momentul unei schimbări majore.
Balanță
Pentru Balanțe se deschid drumurile. Pot să plece din țară, să aibă parte de vacanțe, delegații. Există oportunitatea unei a doua căsătorii pentru aceștia. Pentru examenele universitare, au cele mai mari șanse.
Scorpion
Scorpionul are de recuperat bani, de profitat. Ei vor avea banii cei mai mulți.
Săgetător
Săgetătorul se bucură pentru partenerul de viață care are realizări. Poate primi suport, ajutor. Se semnează niște contracte importante.
Capricorn
Capricornul își poate schimba locul de muncă, să înceapă un proiect nou, individual chiar, pot să plece și din țară.
Vărsător
Vărsătorii sunt într-un proces de transformare și se pot îndrăgosti. Iubirile vin de departe sau de demult. Poate n-au mai trăit de ceva vreme povestea asta. Este o perioadă bună pentru cei care vor să facă copii.
Pești
Peștii își vor lua o casă sau vor împărți o casă în două case mai mici.

Cristina Demetrescu mai povestește:
„Ce avem de spus să spunem. Noi avem senzația că oamenii înțeleg ce e în capul nostru, că nu au curaj să spună nu, să spună da. (…) Să ne bazăm foarte mult pe comunicare. Jupiter în Gemeni este și despre a ști să minți sănătos. Nu toate lucrurile pe care trebuie să le spunem, trebuie să le spunem. Sau să spunem minciuna diplomată. Un fel de limite. Să exersăm să mințim sănătos. Fiecare zodie are un efect. De exemplu, efectul Berbecului e că stimulează ideile. Stai cu un Berbec lângă tine care nu spune nimic, nu vorbește nimic. Și ție îți vin idei. ”

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni