Dan Pavel, dezvăluiri din culisele Survivor All Stars!

Dan Pavel a venit la Vorbește lumea deschis, cu atitudine cât se poate de pozitivă și pregătit de ultimele ediții Survivor All Stars 2024.

Cu sinceritate, a povestit:
Dan Pavel: Au rămas șapte. (...) Poate acolo e câteodată prea crâncen. Ăsta chiar a fost sezonul suprem. Ai grijă ce îți dorești, că asta ți se dă. (...) Ploaia, soarele, totul a fost la superlativ. Ploaie la rafală, ei au jucat încontinuu. Concurenții sunt întrebați înainte dacă se continuă...(...) Atunci când plouă, te uiți dacă tehnica suportă. Apoi, concurenții! Guys, ce facem? Noi vrem! Ok! Dar, o să dureze ploaia! OK! Venind după o zi caniculară. 

Dan Pavel: Săptămâna asta se va și râde puțin la Survivor, unii de alții mult. 
Dan Pavel: Cu cine țin? Cu cei doi care înfruntă traseul în momentul ăla. Cel care e favorit în momentul ăsta e cel care are mentalitate de învingător! Cea mai puternică mentalitate. 

Cu un număr tot mai mic de concurenți în competiție, vin și mai multe intrări pe traseu, mai multe momente când fiecare dintre ei trebuie să depășească orice barieră fizică sau psihică și să meargă mai departe. 

Cu puțin timp rămas la dispoziție, toți cei din concurs vor să arate că merită și că nimic nu îi poate doborî, iar cei de acasă trăiesc la cote înalte, fiecare seară de Survivor All Stars.

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni