• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Andi Moisescu, despre ce urmează la Românii au talent: "Atunci se răstoarnă clasamentul. E imposibil să faci un pariu în momentul acesta"

Andi Moisescu, despre ce urmează la Românii au talent: "Atunci se răstoarnă clasamentul. E imposibil să faci un pariu în momentul acesta"

Sezonul în care concurenții au oferit adevărate spectacole prin prestațiile lor prezintă în continuare show-urile LIVE Românii au Talent!

Gallery

​La Vorbește lumea, Andi Moisescu, unul dintre jurații concursului, a povestit despre show:

Andi Moisescu: Din experiența mea de până acum, de 14 ediții, eu zic să ne așteptăm la ce nu ne așteptăm. Întotdeauna a fost așa la Românii au talent. Mi se pare că e precum cutia de bomboane din Forest Gump. O deschizi și nu știi niciodată ce găsești înăuntru. Cam așa e la Românii au talent.

Andi Moisescu: Sunt două aspecte de care vă asigur: noi niciodată nu știm ce urmează să vedem, nici în semifinală, nici la audiții. Al doilea e că se pot întâmpla răsturnări. (...) Se întâmplă ca uneori oamenii să vină și să surprindă cu ceea ce fac. Și atunci se răstoarnă clasamentul. E imposibil să faci un pariu în momentul acesta.

Vinerea, de la 20:30, în direct, eroii intră în semifinală și luptă pentru voturile celor de acasă. Aceștia se pregătesc pentru a le aduce telespectatorilor momente de neuitat și de neratat! Pe 17 mai, primii 12 semifinaliști Românii au talent fac spectacol. Următoarea semifinală este pe 24 mai. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni