• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Mihai Trăistariu a renunțat la consumul de carne și are un motiv întemeiat să facă asta

Mihai Trăistariu a renunțat la consumul de carne și are un motiv întemeiat să facă asta

Mihai Trăistariu a renunțat la consumul de carne și are un motiv întemeiat să facă asta

Cântărețul face o nouă schimbare în viața lui, însă de data aceasta e una de substanță.

Mihai Trăistariu a renunțat să mai consume carne și zice că nu s-a simțit niciodată mai bine. De Paște a mâncat doar ouă și legume, iar de 1 Mai va sărbători cu urzici și căpșuni.

Am renunțat la carne, ca să salvez animalele. Așa m-am gândit eu. Am tot văzut pe Facebook animale maltratate, chinuite, cum ajungem noi să mâncăm carnea aia, cum sunt ele măcelărite și nu mai pot... deodată, așa, m-am simțit... renunț la carne, pentru că pot. Mănânc fructe, legume, ouă, lapte”, a dezvăluit Mihai Trăstariu la Vorbește lumea.

Artistul a venit în studio cu două banane și un măr, pentru a le arăta Lorei și lui Cove că vorbește serios. Trăistariu a mai trecut printr-o perioadă de acest gen acum câțiva ani, când a renunțat la consumul de carne. 

Citește și: Reacția lui Mihai Trăistariu după ce Ester Peony a câștigat selecția națională Eurovision: „Suntem un popor de oi”

Nu l-a ținut prea mult, însă acum e decis să facă din asta un obicei, mai ales că a fost felicitat de reprezentanții Asociației Veganilor din România.

„Mi-au zis că am făcut un lucru bun și mi-au dat niște statistici: un vegetarian, dacă renunță să mănânce carne, salvează pe an 400 de ființe. Luând în calcul pești, scoici, vaci, porci, păsări”, a dezvăluit artistul.

Trăistariu a dezvăluit că pe 11 și 12 iunie are loc la Arenele Romane un mega concert, în care vor cânta vechi trupe românești care făceau senzație la începtul anilor 2000. Printre ele și Valahia, formația în care a activat Mihai Trăistariu. Vezi mai jos despre ce este vorba!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni