• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Alex Bogdan și Antonia, primele impresii după premiera comediei „Haita de acțiune”

Alex Bogdan și Antonia, primele impresii după premiera comediei „Haita de acțiune”

„Haita de acțiune”, noul film lansat de Matei Dima, alias BRomania, a avut premiera seara trecută, pe 20 martie. Toate privirile au fost ațintite spre frumoasa Antonia, care astăzi a pășit alături de Alex Bogdan în platoul emisiunii „Vorbește lumea” pentru primele impresii după marea premieră a filmului.

După „Teambuilding”, filmul care a doborât recorduri în privința încasărilor în cinematografele din România, Matei Dima speră să dea lovitura și cu noua comedie savuroasă „Haita de acțiune”. În distribuția filmului îi regăsim pe Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra, Matei Dima și mulți alții.

În platoul emisiunii „Vorbește Lumea” au venit astăzi frumoasa cântăreață și fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pentru a dezvălui câteva detalii după marea premieră de aseară. 

Printre scenele pline de umor s-au aflat, spre uimirea spectatorilor, câteva momente interzise minorilor, dar și secvențe adevărate de luptă. Antonia a dezvăluit cum a fost să joace scene de luptă și dacă a fost chiar ea în plină acțiune.

„Da. Singurele părți în care nu am fost eu a fost când mă dădeam peste cap. Aia n-am fost eu, mi-ar fi plăcut, dar nu am avut timp suficient să mă antrenez. Glumesc. Timp, experiență, mai multe. Mi-a plăcut foarte mult să mă lupt”, a dezvăluit Antonia.

VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni