Silviu Mircescu, detalii din culisele serialului „CLANUL”

Silviu Mircescu este unul dintre cei mai apreciați actori ai serialului „CLANUL”. În producție, el joacă rolul unui polițist din brigada lui Costoiu, personaj interpretat de Șerban Pavlu. 

Silviu Mircescu a acceptat provocarea Vorbește Lumea și a venit în platou atât pentru a vorbi despre serialul „CLANUL”, cât și pentru a se confrunta cu Shurubel în vopsitul ouălor de Paște. 

„Ai văzut că în sezonul ăsta e foarte multă tensiune! Acum suntem pe acțiune. Personajul meu a ieșit la lumină, după ce în sezonul 1 am fost destul de retras. Acum, ușor-ușor, încep să mă activez”, a spus Silviu Mircescu. 

Întrebat care sunt rolurile care îi plac mai mult, actorul a recunoscut că preferă să fie de partea personajelor negative:

„Îmi plac foarte mult rolurile negative pentru că ai libertatea de a face mai multe chestii. Poți să faci și partea aia bună, chiar dacă ai un personaj negativ. În momentul în care faci chestii pozitive, trebuie să fii acolo, drăguț”, a răspuns Silviu. 

Actorul și-a amintit și de perioada în care juca în serialul VLAD:

„Mie îmi plac transformările. La VLAD eram mult mai gras, aveam 97 de kilograme și eram și ras în cap. Acum am 83 kilograme pentru că am vrut să slăbesc, mi-am lăsat părul mai mare și sunt deschis tot timpul la propuneri de genul”, a spus el.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni