• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela și Călin Popescu, prima apariție la TV! Ce au povestit cei doi frați despre copilăria lor

Adela și Călin Popescu, prima apariție la TV! Ce au povestit cei doi frați despre copilăria lor

Adela Popescu și fratele ei, Călin, au fost prezenți în platoul Vorbește Lumea, acolo unde au resimțit armonia din copilărie. Cei doi au povestit mai multe trăiri din perioada preadolescenței și au dezvăluit ce vor face de Paște!

Adela Popescu nu a fost singura invitată a zilei de astăzi! Pe canapeaua Vorbește Lumea s-a așezat nimeni altul decât fratele mai mare al prezentatoarei TV, Călin. Acesta se află pentru prima dată în direct, la TV, alături de sora lui și este fericit să împărtășească cu telespectatorii trăirile lui din copilărie și preadolescență.

Eu cred că frații mei au fost salvarea mea pentru momentele în care m-am simțit rătăcită. Cu frații împarți mai multe lucruri decât părinții, noi am și avut o relație extrem de bună. Noi nu ne-am certat niciodată!”, a spus Adela. 

În ceea ce privește sărbătorile Pascale, Adela Popescu și fratele ei vor merge la Șușani, acolo unde se află părinții lor. Aceștia au menționat că astfel de întâlniri sunt din ce în ce mai rare, dar și mult mai numeroase. 

„Ca de obicei, mergem la Șușani. Odată pe an ne vedem cu toții acolo, cu unchi, cu verișori, nepoți. Respectăm cu strictețe mersul la Biserică, duminică dimineață. La Înviere nu mergem așa des din cauza programului. În Șușani, de Paște, avem tradițiile clasice. Toată lumea merge la biserică pe jos, nu cu mașina. Ne ducem toți așa, de mână, cu mâncare în brațe, pentru că duminica se mănâncă la Biserică”,
a spus Călin. 

Călin a dezvăluit și cum este să fii frate cu Adela Popescu:

„E un om de calitate, e constantă în tot ce face. Exact cum era când era mică, așa este și acum, nu s-a schimbat foarte mult. Ea nu a creat situații nasoale, cu toate că în anumite moemente a trebuit să apărem în preajmă, preventiv”, a spus Călin. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni