• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cosmin Stan, naș pentru fetița Roxanei Hulpe: „A fost o surpriză extrem de plăcută!”

Cosmin Stan, naș pentru fetița Roxanei Hulpe: „A fost o surpriză extrem de plăcută!”

Roxana Hulpe și Cosmin Stan nu sunt doar colegi la știri, ci îi leagă și o frumoasă relație de prietenie de câțiva ani. Mai mult, Cosmin și soția sa au botezat-o pe fetița Roxanei Hulpe. 

Frumoasa prezentatoarea a Știrilor PRO TV a mărturisit că la început nu-l suporta pe Cosmin Stan. 

„A fost complicat pentru că la început nu-l suportam în redacție. Mă enerva foarte tare pentru că era peste tot și voiam și eu să fiu peste tot, dar în același timp m-a ambiționat foarte tare să fiu și eu mai bună și în fiecare zi să fiu și eu peste tot, așa cum e el. (…) Eu am ajuns să-l apreciez foarte tare, îl apreciam și când nu-l suportam, dar nu ziceam, nu recunoșteam. E un om minunat și cumva m-am apropiat foarte tare pentru că mi-am dat seama că e un câștig pentru mine să ai un om de calitate în preajmă”, a declarat Roxana Hulpe. 

Prezentatoarea a explicat și de ce i-a ales ca nași pentru fetița ei, Zora, pe Cosmin și soția acestuia. 

„Cosmin și Oana au fost aproape de noi încă de la început, de mine și de Bogdan, și s-a legat așa o relație de prietenie, așa că mi-am dorit foarte tare ca ei să fie nașii Zorei. La fel și Andra și Cosmin de la Vâlcea, pentru că avem două perechi de nași”, a mai spus prezentatoarea. 

Și Cosmin a vorbit despre rolul de părinte spiritual: „Am experiență deja. Eu mai am un finuț, pe nume Vlăduț, pe care îl iubim foarte mult, și acum că a apărut și Zora în viața noastră nu putem decât să ne bucurăm. A fost o surpriză extrem de plăcută. Chiar a fost o surpriză, pentru că Roxana nu ne-a dat niciodată de înțeles că ar avea de gând să ne propună asta”.

Cei doi prezentatori au participat și la provocarea „Ce-ai face dacă…”. Vezi în materialul VIDEO de mai sus cum s-au descurcat.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni