• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, vacanță de vis în Grecia: „Avem antrenamente pentru sărituri în apă”

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, vacanță de vis în Grecia: „Avem antrenamente pentru sărituri în apă”

Kalimera de pe tărâmuri grecești cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan! Reporterul de la Vorbește lumea ne-a arătat cum se distrează fetele în Grecia. 

„Astăzi avem antrenamente pentru sărituri în apă. Carmen deja își face încălzirea. Avem un video de TikTok pe care vrem să-l refacem cu săritul în cap,  în apă. Și Carmen va învăța azi cum să sară în cap în apă”, a spus Alina Ceușan. 

„Da, facem încălzirea. O mică greșeală te poate costa o vacanță întreagă”, a adăugat Carmen. 

Fetele au povestit că nu au venit doar să se relaxeze, ci să facă și content pentru urmăritorii lor. (Vezi imagini cu Alina și Carmen în GALERIA FOTO de mai sus)

„Știi ce nu se vede... Nu se vede faptul că atunci când ajungem înapoi în camera de hotel, oriunde am fi noi în vacanță, mai stăm vreo trei ore în care edităm absolut tot ce am făcut. Altfel de unde tot conținutul ăla pe care îl postez”, a mai spus Carmen Grebenișan.

Influencerul a fost întrebat și care este secretul pozei perfecte: „Hai că îți zic. Dacă ești un pic mai bondoacă și mai bine făcută, merge să îți faci o poză cu wide-ul, că alungește un pic unghiurile. Este important dacă folosești camera wide să nu apropii foarte mult de corp pentru că distorsoneză prea tare. Lumina cea mai bună este la apus”. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni