• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adi Nartea, despre vacanța cu autorulota și fasting! Cum se menține în formă îndrăgitul actor

Adi Nartea, despre vacanța cu autorulota și fasting! Cum se menține în formă îndrăgitul actor

Adi Nartea este un bărbat împlinit pe toate planurile! Pe lângă cariera de succes, actorul are o familie superbă, iar vara asta și-a propus să-și ducă fetele în vacanță cu autorulota. 

Adi a fost invitat în emisiunea Vorbește lumea, acolo unde a povestit despre vacanță, dar și despre felul în care se menține în formă. 

„Am câteva zile libere până marți când am un eveniment la Târgu Mureș. După care, mă întorc de la Târgu Mureș, iau autorulota și fetele și mergem…Acum nu știu exact unde. (…) Până să apară Mara, noi în fiecare august-septembrie plecam în sailing cu barca. Eram o gașcă de prieteni. Acum că suntem cu fetele, ca să evităm scăldatul excesiv, am zis să luăm o autorulotă. E prima dată! Avem câteva plaje în Bulgaria pe care vrem să le bifăm neapărat. În România nu știm exact unde o să campăm”, a povestit Adi. 

Actorul a dezvăluit că adoră să bea ceai și că face fasting pentru a se menține în formă. 

„Până în clasa a X-a, mama îmi dădea tot timpul la școală un bidon de ceai.  De multe ori îmi făcea de tei, de sunătoare și de șovârf”, și-a amintit Adi Nartea. 

„Am pregătit «corpul de vară»! Fac fasting… Chestia asta am făcut-o cumva intuitiv, adică în momentul în care dimineața te trezești și ești pe grabă și trebuie să fugi și nu mănânci și bei doar cafeaua, apropo cafeaua fără lapte, fără zahăr, te prinzi că pe la ora 12 nu ai mâncat nimic. Și dacă nu ai mâncat nimic de cu seara, involuntar ai făcut fasting. Toată lumea știe despre fasting, este un post intermitent... Între 12 și 18 ore de nemâncat, de fasting, adică doar apă, cafea sau ceai, corpul tău intră într-un stadiu de curățare și se curăță ficatul… Ceea ce este foarte important. Pe lângă ficat se curăță toate organele!”, a adăugat actorul. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni