• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Lili Sandu, moment sublim la Vorbește lumea! Prezentatoarea a dansat tango cu unul dintre invitați: „Am rămas fără cuvinte”

Lili Sandu, moment sublim la Vorbește lumea! Prezentatoarea a dansat tango cu unul dintre invitați: „Am rămas fără cuvinte”

Bucureștiul dansează în data de 26 august, când are loc cel mai mare eveniment de dans din Capitală. Este vorba despre „Noaptea Dansului”, eveniment care aduce laolaltă peste 40 de școli de dans și peste 2.000 de dansatori.

Dragoș Samoil, profesor de dans de peste 17 ani, a fost invitat în platoul emisiunii „Vorbește lumea” pentru a oferi informații despre evenimentul care o să scoată peste 30.000 de oameni în stradă. 

„Toate școlile de dans din București (toate stilurile de la afro dance, dans contemporan, balet, dansuri latino, hip-hop etc.) vor participa în stradă alături de elevii lor. Vor fi peste 40 de școli de dans, peste 2.000 de dansatori profesioniști și amatori și 30.000 de bucureșteni. De ce 30.000 de bucureșteni… Noi suntem parteneri în proiectul ăsta cu Arcub, Primăria Capitalei și proiectul Străzi deschise și împreună am avut această idee de a crea pe Calea Victoriei un spațiu unde lumea dansează. După cum știți, în weekend Calea Victoriei este liberă, este pietonală”, a explicat profesorul de dans. 

Mai multe informații despre eveniment găsiți AICI.

Lili Sandu, care este o împătimită a dansului, a profitat de ocazie și l-a rugat pe Dragoș Samoil să o învețe câțiva pași de dans. 

Ce a urmat în platoul Vorbește lumea i-a făcut pe Shurubel și Bogdan Ciudoiu să exclame: „Superb, superb… Am rămas fără cuvinte”.

Vezi momentul de dans al lui Lili Sandu în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni