Cristina Demetrescu face previziuni astrale pentru prima jumătate a lui octombrie

Cristina Demetrescu face previziuni astrale pentru prima jumătate a lui octombrie

Cristina Demetrescu a venit la Vorbește lumea, iar prezentatorii au tras din start concluzia că are vești mai puțin bune pentru că...s-a îmbrăcat extrem de colorat.

Amuzată, dar și cu sinceritate, Cristina Demetrescu a povestit ce anume e mai puțin pozitiv în următoarea perioadă din punct de vedere al influențelor astrologice.

Cristina Demetrescu: "E o perioadă foarte bogată.(...) Nu pot să spun că oamenilor nu li se vor îneca corăbiile. Mai degrabă generază o stare de frică de viitor. Ne-or ajunge banii, nu ne-or ajunge. E o stare de frământare mai degrabă. Luna Neagră va sta în zodia Fecioarei vreo 9 luni.(...) Se întorc niște roți karmice față de oamenii cărora le-am greșit, nu neapărat din partea a lor se întoarce. (...) Există risc de ciocneală, atenție inclusiv legat de condus. V-am spus că nu sunt neapărat vești bune. (...)

Legat de fiecare zodie în parte, Cristina Demetrescu a transmis:

Berbec

"Berbecii îl vor avea pe Lilith pe sectorul sănătății și a relațiilor de serviciu. Poate apărea un coleg enervant. Atenție la erori medicale, probleme legate de limfă, legate de piele, erupții. Atenție și la probleme de ordin genital. Tot Berbecii au eclipsa pe casa căsătoriei. Așa că mare atenție la discuțiile cu partenerii, apar cheltuieli neprevăzute, să aibă pus deoparte ceva."

Taur

"Taurii s-ar putea să aibă o perioadă mai puțin creativă. Cumva să nu vină inspirația. Pe de altă parte e o perioadă mai complicată pentru femeile însărcinate. Atenție la medicația incompatibilă cu sarcina și mai ales atenție la ce medicamente dau Taurii copiilor în această perioadă. Să nu meargă după ureche. La locul de muncă apare o persoană, acel Marte, sau o eclipsă, care cumva le strică apele. "

Gemeni

"La ei apare mai multă îngrijorare față de sănătatea părinților; și atenție la oamenii care vă lucrează în case: zugrav, bone, oricine. Este și Venus care riscă să strice lucrurile. Este bine pentru Gemeni să-și curețe casa de energii negative, e nevoie. Mai ales acum de Luna Neagră. Copiii Gemenilor riscă să facă boacăne, să rămână cu o mică cicatrice undeva."

Rac

"Racii sunt puțin preocupați de anumite discuții cu familia, chiar și cu vecinii. Atenție la drumuri, să fie atenți cum șofează, mai ales dacă au probleme de sănătate.Copiii își vor acuza părinții de lucruri pe care nu le-au făcut."

Leu

"Leii cheltuiesc. Sunt cheltuieli pentru sănătate, din obligație. Sunt cheltuieli mari. Pentru Lei e important ce vorbesc, Eclipsa e pe comunicare. Să nu se ia după unul sau altul și să rateze un examen sau să rateze vreun contract. Leul trebuie să-și ferească și casa de hoți, e important."

Fecioară

"Fecioarele scapă de Luna Neagră. Asta înseamnă că se mai relaxează. Nu-și mai fac griji care nu știu de unde vin. Acum vor ști sursa. Va fi o perioadă de extreme, ba comunicative, ba retrase. Să nu facă împrumuturi sau să gireze pe termen lung. Marte e pe limba Fecioarelor."

Balanță

"Balanțele vor avea multe preocupări. Va intra Luna Neagră pe zona inconștientului, vor avea insomnii. Se gândesc la foarte multe lucruri, dar se pot înșela într-o chestiune legată de dragoste.

Scorpion

"Scorpionii să lase grupul de prieteni deoparte. Poate nu sunt genul care ies în grupuri, dar vor simți că nu mai au timp de prieteni. Unii vor trebui să-și facă timp pentru carieră sau familie. În timpul Eclipsei apar riscuri de dureri de coloană sau colici renale, că e undeva în zodia Balanței. Scorpionii vor deveni radicali și se vor supăra foarte tare la impuls.

Săgetător

"Săgetători, atenție în următoarea perioadă la imagine. Atenție la imagine, la decizii, cei care conduc, pentru că Luna Neagră e acolo și există riscul să-ți sară creanga în ochi și să nu vezi pădurea de copaci."

Capricorn

"Capricornii trebuie să fie mai atenți, mai ales cei care sunt în afara țării, cei care nu au actele în regulă și cei care călătoresc mult. Unii s-ar putea să nu mai aibă chef să călătorească."

Vărsător

"Vărsătorii să nu ceară bani cu împrumut pentru mofturi, doar pentru urgențe. Să nu-și facă planuri de investiții pe banii prietenilor. Vor primi sechestre, controale."

Pești

"Luna Neagră spune „cercetați mai bine”. Cheltuieli mari pentru ei. Atenție mai mare la călătoriile în afara țării."

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni