• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Monica Bîrlădeanu, alături de mamă, de 1 Decembrie! Cât de frumoasă e cea care i-a dat viață

Monica Bîrlădeanu, alături de mamă, de 1 Decembrie! Cât de frumoasă e cea care i-a dat viață

Monica Bîrlădeanu a venit alături de mama sa la 1 decembrie și, într-o dicuție încărcată de emoție și de magia începului de sărbători, au povestit despre iubirea pentru România și pentru familie și despre oamenii dragi.

Monica Bîrlădeanu s-a născut pe 12 decembrie 1978, la Iași și, așa cum spune și ea și confirmă mama ei, a fost mereu o fire foarte ambițioasă.

Minodora Tătărușanu, mama Monicăi are 70 ani împliniți pe 19 aprilie, iar cu Monica are o relație cu totul specială, care a emoționat-o și pe Adela Popescu: "mi-am amintit de relația cu mama mea, care e tot educatoare." E mamă a trei copii, e de profesie educatoare și chiar a rămas cadru didactic încă zece ani după ce s-a pensionat. 

Monica Bîrlădeanu: "1 Decembrie îl savuram cumva online, am stat 13 ani în altă țară. Mai grele decât aceste zile era Crăciunul."

Minodora Tătărușanu: "Mie mi-a fost mereu greu, ea era cea care lipsea, dar eu mi-am dorit ca cei trei copii ai mei să facă ce își doresc."

Monica Bărlădeanu: "Eu m-am mai întors. Îmi dădeam seama că îmi lipsea ceva când mă întorceam. Și de exemplu, gașca mea de la Los Angeles e una de români. E ceva care ne leagă. Acolo, dacă te întâlnești cu cineva român, îți e frate. (...) Mai nou, mama s-a apucat de grădinărit. Mama, care e urbană! "

​Vezi galeria foto

Gallery

​Vezi un VIDEO cu totul special atașat

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni