Marian Drăgulescu, despre o vacanță de vis, dar și despre planurile de căsătorie

După alte două mariaje, Marian Drăgulescu și-a găsit fericirea alături de Simona Corina.

La Vorbește lumea a povestit despre cea mai recentă vacanță de care a avut parte alături de aceasta:

"Am început anul foarte bine, am fost în Thailanda, am fost la căldură, ne-am încărcat bateriile și am început anul în forță! Relaxați...Eu am fost în Phuket, e cu foarte multe obiective turistice. Noi ne-am cazat destul de departe de centru, făceam cam naveta așa cu scuterul. (...) Acum, de trei ani de zile, nu prea mai fac sport. După o viață atât de lungă de sport, am simțit nevoia să fac o pauză, dar corpul îmi cere să mai fac mișcare.(...) Eu sunt alergic la fructe de mare, nu prea m-am bucurat de homari, de astea, am mâncat de toate..."

​Simona este de profesie inginer și cei doi nu sunt căsătoriți, dar locuiesc împreună și de ceva vreme au planuri de nuntă:

"Toată lumea și-a făcut planuri, strategii, rezoluții, vreau să cresc, să mă dezvolt, sunt deja pe un drum.(...) Pe plan personal și profesional tot împreună suntem eu și Simona. (...) Ne gândim și noi, vrem și noi să fim în rândul lumii și urmează... Mi-aș dori să îi fac o surpriză, că toată lumea ne întreabă când, când, când..."

​Marian Drăgulescu a participat la Survivor în 2022 și chiar a avut mulți fani și multe șanse de câștig. Fotografia de mai jos este din cadrul concursului de atunci. 

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni