• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ioana Ginghină, despre relația cu fostul soț, dar și despre cum se înțeleg fiica ei și actualul bărbat din viața ei

Ioana Ginghină, despre relația cu fostul soț, dar și despre cum se înțeleg fiica ei și actualul bărbat din viața ei

​În septembrie anul trecut, Ioana Ginghină s-a căsătorit a treia oară, la vârsta de 46 de ani și a devenit soția lui Cristi Pitulice, un bărbat care nu face parte din lumea mondenă.

Gallery

La vorbește lumea a venit cu o energie extrordinară, cum au remarcat și prezentatorii, și și-a deschis inima:

Ioana Ginghină: Se înțeleg foarte bine Ruxandra, fiica mea de 15 ani și soțul meu, Cristi. Eu nu o mai duc pe Ruxi la școală, până în pandemie, până în clasa a șasea am dus-o, apoi a venit Cristi în viața mea și o duce el. Gândește-te că ei au o oră și vorbesc, petrec timp împreună. Nu mi s-a spus niciodată "nu mai vreau să mă ducă Cristi!
Ioana Ginghină: Am fost în Thailanda, în Phuket, m-aș mai duce, nu știu dacă o să fac asta. Am stat într-un resort unde era liniște și pace și dacă voiai bumși, bumți puteai să ieși. Am fost cu o prietenă și cu fiica mea. Cred că e ultima dată când vine cu noi, a suferit, vedeam că suferă

Ioana Ginghină: Când ești acolo, în divorț, vrei să scapi. Acum, la cinci ani, văd lucrurile altfel și cred că lucrurile astea ca divorțul fac parte din viață, ca în seriale. (...) Eu a fost cumva forțată, altfel nu făceam pasul. (...) Apogeul a fost când sora mea a divorțat și ea și a văzut ce bine îmi e. (...) Relația cu fostul soț e acum foarte frumoasă pentru că știm exact cum stau lucrurile.


Alexandru Papadopol și Ioana au fost căsătoriți 12 ani și au împreună o fiică.

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA/ INSTAGRAM IOANA GINGHINĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni