• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Poliția Modei cu Neculai Stanciu! Cum comentează apariția Oanei Roman la un eveniment în mall

Poliția Modei cu Neculai Stanciu! Cum comentează apariția Oanei Roman la un eveniment în mall

La un mall din București, la un eveniment monden, vedetele au respectat, sa nu, dress code-ul Black and Gold, dar au făcut oricum senzație.

Cel care le-a comentat ținutele ulterior la Vorbește lumea a fost, evident, Neculai Stanciu, care ne învață ca "la mall să ne îmbrăcăm frumos, iar cu ce avem în garderobă, trebuie să fim noi."

Una dintre vedetele care s-au remarcat este Oana Roman, care a mărturisit că a venit cu ceva care...nu i se mai potrivește ca mărime. 

Oana Roman: Trebuia să fie Gold și am uitat că e Gold, dar oricum , portocaliul ăsta! E sacoul ăsta pe care l-am luat anul trecut și acum îmi e mare. Trebuie să îl dau și să îmi iau altul. Am slăbit cinci, șase kilograme de anul trecut până acum.

Neculai Stanciu a fost nemilos:

"Nu, nu, această apariție e ceva rău! Eu i-am zis de fiecare dată, am vrut să îi dau niște direcții, nu sfaturi, dacă asculta măcar ce am spus eu la fiecare apariție a ei, reușea să se îmbrace așa. Nu, nu, nu, Oana Roman nu se poate îmbrăca așa! Apariția e ceva rău, per total! Îmi pare rău, că a avut și apariții bune! Urgent trebuie să sune pe cineva pentru ajutor, să sune pe cineva, nu e ce trebuie! E ceva rău!"

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni