Selly ne aduce prima comedie horror din România

Selly a anunțat lansarea BUZZ HOUSE – THE MOVIE, cea mai nouă producție cinematografică din palmaresul său, și la Vorbește lumea.

Gallery

​Filmul va putea fi vizionat în cinematografele din toată țara în a doua jumătate a lunii aprilie a acestui an și este inspirat din Buzz House, reality-show-ul în care influencerii locuiesc împreună în aceeaşi casă şi se confruntă cu tot felul de provocări.

Declarată prima comedie horror din România, îi va avea drept protagoniști pe Erika Isac, Adrian Elicopter de Luptă, cel mai în vogă TikToker, Cezara Cristescu, Iorga și Costi Max, dar și alți concurenți din Buzz House.

La Vorbește lumea, Selly a povestit:

Actoria necesită o întreagă școală și o întreagă pregătire de care eu nu am cum să îmi fac loc acum, mă interesează mai mult zona de a produce filme, asta mi se pare cu adevărat captivant, în filmul acesta în care și joc, având în vedere că mi-am scris sigur rolul, sunt eu. Și cred că joc bine. Tot ce fac e scris de mine. Sunt eu. I-am arătat și Smarandei, iubita mea, și mi-a zis că ăsta ești tu.
Filmul apare în a doua jumătate a lunii aprililie și e pentru toată lumea, mai ales dacă ești între 15 și 30 de ani.

FOTO: CAPTURĂ TV/ INSTAGRAM/ FACEBOOK 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni