• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscopul pentru prima jumătate a lunii aprilie pentru fiecare zodie! Cum ne afectează Mercur retrograd și eclipsa de soare

Horoscopul pentru prima jumătate a lunii aprilie pentru fiecare zodie! Cum ne afectează Mercur retrograd și eclipsa de soare

La Vorbește lumea, Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrologice pentru prima jumătate a lunii aprilie.

Potrivit astrologului, o influență majoră o au eclipsa totală de soare din 8 aprilie și Mercur retrograd în zodia Berbec. Cele două evenimente astrologice se echilibrează unul pe altul în acest moment: dacă eclipsa totală de soare ne îndeamnă să avem curaj, Mercur temperează totuși anumite impulsuri.

Berbecii sunt foarte expuși eclipsei totale de soare din 8 aprilie și este "acel moment în care trebuie să bage cheia în contact și să plece într-o direcție. Acesta este momentul cheie să facă un pas înainte, chiar și cu teamă.

Taur - E începutul sfârșitului pentru Tauri, lucru care îi poate avantaja și dezavantaja simultan. Se întâmplă lucruri despre care ei nu știu, dar această eclipsă le va arăta ce lucruri le-au fost ascunse până acum. Din punct de vedere al sănătății, pot experimenta recidive ale unor probleme respiratorii.

Gemenii pot să fie invitați la un eveniment mare, cu mulți participanți, și o persoană importantă e posibil să intre în viața lor. E nevoie să fie atenți în perioada următoare la ieșirile impulsive. Apar schimbări profesionale în viața acestor nativi.

Racul are toate șansele să-și schimbe serviciul sau funcția în companie. Chiar cu teamă, e momentul cheie să vă asumați noi responsabilități.

Leu - Pentru Leii care sunt mai expansivi, lucrurile se desfășoară la depărtare, pot călători. Alți Lei mai refractari s-ar putea să întâmpine blocaje și nemulțumiri.

Fecioarele au parte de schimbări majore. Eclipsa de soare este un factor declanșator pentru acest aspect în cazul lor.

Balanțele aflate în relații consumate s-ar putea să experimenteze un dezechilibru în cuplu. La polul opus, Balanțele aflate la începutul unei relații se pot aștepta la o cerere în căsătorie.

Scorpionii s-ar putea confrunta cu alergii, accidentări, răni sau alte probleme respiratorii.

Săgetătorii trebuie să se modifice în raport cu ceilalți, în special cu copiii lor. Săgetătorii tineri au toate șansele să-și cunoască marea dragoste.

Capricornii ori își schimbă domiciliul, ori își reîmprospătează actuala locuință.

Vărsător - Dacă au talent și idei, pot începe să scrie o carte. Dacă nu au, pot începe să citească o carte care le poate schimba viața.

Pești - Nivelul de trai al Peștilor se îmbunătățește, s-ar putea ca un proiect personal să ia avânt sau să fie anunțați că primesc o moștenire.

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni