Andra și-a anulat un concert din Italia, din cauza coronavirusului

Andra și-a anulat un concert din Italia, din cauza coronavirusului
Citeste mai mult despre: coronavirus, Andra, Andra Maruta,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 25 Februarie 2020
Data actualizare: 25 Februarie 2020
Coronavirusul a creat isterie în întreaga lume, mii de persoane pierzându-și viața până acum din cauza virusului care a pornit din orașul chinez Wuhan.

Din păcate, coroanvirusul a ajuns și în Europa, Italia fiind în prezent cea mai afectată țară de pe continent, iar acest lucru o afectează direct și pe Andra, una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră.

Cântăreața ar fi trebuit să ajungă pe 1 martie în Padova și să susțină concertul „Tradițional”, însă din cauza epidemiei a trebuit să-și anuleze spectacolul, anunțând acest lucru pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra) on

Iată mai jos mesajul postat de Andra:

„Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare si confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o altă dată. Trebuie să fim responsabili și să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva. Așadar, vreau să reprogramăm concertul când situația se clarifică si se liniștește, iar pericolul este depășit. Îmi pare rău pentru această neplăcere, știu cât de mult v-ați dorit acest concert care era deja SOLD OUT, să știți că și eu așteptam cu nerăbdare evenimentul. Totuși, nimeni nu putea prevedea această situație. Vă rog să țineți legătura cu organizatorul din Italia pentru mai multe informații. Sper că sunteți în siguranță și atenți la toate măsurile de prevenție!”

foto: Instagram Andra

Vezi și: Andra interpretează, în premieră, melodia din promo-ul Românii au talent!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies