Bere Gratis va susține un concert aniversar numit Simfonia 20

Bere Gratis va susține un concert aniversar numit Simfonia 20
Citeste mai mult despre: Bere Gratis, concert aniversar, simfonia 20,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 20 Septembrie 2018
Formația Bere Gratis se pregătește intens pentru concertul aniversar Simfonia20, care va avea loc pe 1 noiembrie la Sala Palatului

Parte din pregătirea acestuia o constă în transformarea melodiilor Bere Gratis din varianta originală în cea simfonică – transformare la care se lucrează încă din luna ianuarie a acestui an.

Surpriza vine însă din partea lui Mihai “Miță” Georgescu, care declară că atunci când a auzit prima melodie adaptată, a simțit nevoia să plângă de bucurie: “Vino mai aproapea fost prima melodie Bere Gratis pe care am auzit-o adaptată pentru orchestră. Nu m-am putut abține, a fost un sentiment atât de puternic încât am început să plâng. A fost cu lacrimi, cu emoții și cu tresăriri reale. Știu sigur că asta vor simți oamenii care vin pe 1 noiembrie la Sala Palatului. Am verificat pe pielea mea...” 

Simfonia 20 este evenimentul care va marca împlinirea a 20 de ani de activitate Bere Gratis, unde participanții vor avea ocazia să îi asculte pe cei 5 alături de 120 de muzicieni din Orchestra Metropolitană București și Corul Acustic.

Concertul va avea loc la Sala Palatului, în data de 1 noiembrie, începând cu ora 20.00. Biletele sunt disponibile pe eventim.ro, incluzând și o categorie de Meet and Greet Tickets, care vor garanta accesul la o sesiune de discuții, fotografii, autografe și cadouri oferite de membri formației.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO