Drama stewardesei britanice care timp de două luni a trăit numai cu pâine și apă într-o închisoare din Dubai

Drama stewardesei britanice care timp de două luni a trăit numai cu pâine și apă într-o închisoare din Dubai
Citeste mai mult despre: stewardesa arestata, Dubai,
Autor: Redactia
Data publicarii: 24 August 2020
Data actualizare: 23 Aprilie 2022
Derrin Crawford, o stewardesa britanică în vârstă de 23 de ani, a petrecut două luni într-o închisoare din Dubai, unde a supraviețuit numai cu pâine și apă.

The Sun scrie că tânăra a ajuns după gratii în urma unui raid al poliției în apartamentul unui bărbat, unde au fost găsite două jointuri de canabis. Derrin Crawford îl cunoscuse în acea noapte pe bărbatul care i-a cauzat arestarea. Britanica a fost arestată pe 21 iunie și de abia pe 25 a fost lăsată să își anunțe familia.

Poliția i-ar fi spus că dacă iese negativ la testul antidrog va fi eliberată, însă în ciuda rezultatului negativ, britanica a fost reținută. De abia după două luni a fost eliberată.

“Este nevinovată, a fost doar la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Poliția a încercat să o interogheze, ea nici măcar nu îl știa pe tipul acela. Când a fost arestată i-a fost confiscat telefonul, a reușit să mă contacteze câteva zile mai târziu. N-a mâncat și n-a dormit zile întregi. Are numai 23 de ani și e atât de speriată”, a spus sora tinerei. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies