Dumincă, Cosmin Savu ajunge în județul Ilfov: „Este o bombă ecologică”

Dumincă, Cosmin Savu ajunge în județul Ilfov: Este o bombă ecologică
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc!, Cosmin Savu, Ilfov,
Data publicarii: 13 Martie 2020
Data actualizare: 13 Martie 2020
Duminică, de la ora 18:00, Cosmin Savu ne va duce pe străzile din Ilfov, un alt județ din campania „Județe la stăpân”.

Cosmin Savu conturează povestea județului care se află la doar câțiva pași de capitală și ne va arăta cum zona agricolă care înconjoară Bucureștiul s-a transformat în groapă de gunoi: „Din “plămân” al Bucureștiului, cu păduri și lacuri proiectate pentru a crește calitatea vieții, Ilfovul a devenit groapa de gunoi a capitalei. Fără a respecta normele și regulile europene, județul limitrof celui mai mare oraș al României se confruntă cu o situație fără ieșire: păduri defrișate, ape poluate, maldăre de gunoi la tot pasul creează probleme colectivităților în fiecare zi”, spune Cosmin Savu.

Mulți oameni care trăiesc în județul din jurul capitalei sunt privați de utilitățile de bază: apă și canalizare, cu drumuri de pământ care amintesc de secolul al XIX – lea.

"Cel mai mic județ din România este și cel mai dinamic, bogat și atractiv pentru politicienii și oamenii de afaceri lipsiți de scrupule care au transformat regiunea din jurul Bucureștiului într-o afacere în nume propriu. Edili iresponsabili și-au bătut joc de viitorul județului Ilfov. Este o bombă ecologică, iar infrastructura este departe de 2020. Rețele de apă, canalizare sau drumuri plătite, dar nefuncționale, aer poluat și mizerie, foarte multă mizerie", spune Cosmin.

Cine sunt personajele care au influențat decisiv destinul județului, în ce fel sunt afectați locuitorii din Ilfov, aflăm duminică, într-o nouă ediție România, te iubesc!.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies