Express Ideas, proiectul care te ajută să rămâi motivat, chiar și pe timp de pandemie

Express Ideas, proiectul care te ajută să rămâi motivat, chiar și pe timp de pandemie
Citeste mai mult despre: Express Ideas, Codin Maticiuc, DOC,
Data: 27 Aprilie 2020
Conferința motivațională Express Ideas, proiect de tradiție al Asociației Studenților de la Facultatea de Științe Politice, revine anul acesta într-o variantă Home Edition.

Cu o formulă compusă din 6 speakeri ce provin din domenii diferite, proiectul își propune să le ofere oamenilor o doză de motivație, interes și autodeterminare, în contextul deosebit în care ne aflăm.

Proiectul sprijină dezvoltarea personală pentru cei cu spirit de inițiativă, dar care nu sunt îndeajuns de încrezători să ducă la bun sfârșit ceea ce își propun. Antrenată de inovație și creativitate, prin puterea exemplului, conferința țintește să anime o atitudine proactivă participanților.

Evenimentul Express Ideas - Home Edition are loc Sâmbătă, 9 Mai, începând cu orele 13:00, live pe pagina de facebook ASSP-UB.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile AICI.

La conferință vor lua parte Codin Maticiuc, George Bonea, DOC și Adrian Teleșpan. Dacă ești curios să le auzi poveștile, în timp ce înveți cum să îți atingi obiectivele și să rămâi motivat, chiar și de acasă, ASSP-UB aduce soluția direct la tine în sufragerie.

Cei interesați se pot înscrie AICI.

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 5: Cristina Almăşan, copilărie fără părinţi

 
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO