HI-LVL, prima petrecere în aer liber din România în timpul pandemiei de coronavirus

HI-LVL, prima petrecere în aer liber din România în timpul pandemiei de coronavirus
Mașinile sport sau tunate au fost printre vedetele evenimentului
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Septembrie 2020
Data actualizare: 24 Septembrie 2020
Petrecere exclusivistă, în weekendul care tocmai s-a încheiat, la Snagov. HI-LVL a fost un eveniment dedicat iubitorilor de mașini sport, pasionaților de tuning și fanilor muzicii electronice.

Entertainmentul din România se reinventează în timpul pandemiei de coronavirus. HI-LVL a fost prima petrecere în aer liber din România la care oaspeții a avut propriul lounge, cu loc de parcare inclus, pentru ca distanțarea socială să se realizeze în siguranță deplină.

Iubitorii de supermașini sport sau premium, pasionații de tuning, fanii muzicii electronice, vedete și influenceri și-au dat întâlnire weekendul trecut la Snagov pentru o petrecerea exclusivistă. S-au delectat cu șampanie, cu muzica mixată de DJ renumiți și s-au distrat ca în cluburile de pe Riviera Franceză.

Scena a avut un set-up impresionant: sute de lumini, ecrane video uriașe, sunet impecabil și efecte speciale. Printre organizatori se numără oameni care au stat în spatele multor concerte și festivaluri importante din România.

Este doar începutul HI-LVL. Cei din comunitatea noastră vor avea parte de multe lucruri frumoase și de distracție de calitate, alături de prieteni și de mașinile lor speciale, în edițiile ce vor urma”, a declarat Cătălin Stoica, CEO-ul Strategic Production, compania care a dezvoltat conceptul HI-LVL.

Stoica este și managerul general al festivalului SAGA, reprogramat pentru anul viitor.

Ca o confirmare a reușitei, HI-LVL a primit deja premiul PRODUCȚIA ANULUI, la Gala Oameni de Succes – I SUCCESS.

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Olimpia Melinte: „În timpul filmarilor mă trăgea de păr, foarte tare!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!