Înainte să moară, Shane Warne ținuse o dietă ”extremă și ridicolă” de 14 zile

Înainte să moară, Shane Warne ținuse o dietă extremă și ridicolă de 14 zile
Citeste mai mult despre: Shane Warne, a murit,
Data publicarii: 06 Martie 2022
Data actualizare: 06 Martie 2022
Celebrul jucător de cricket australian Shane Warne, care a fost mult timp cu Liz Hurley, a murit recent în condiții suspecte, în timp ce era în vacanță ”cu băieții” în Thailanda.

Înainte de a muri, aparent în urma unui infarct, în timp ce era în vacanță în Thailanda, Shane Warne ținuse o dietă de 14 zile, complet lichid, pentru a slăbi.

 

Legenda cricketului australian (52 de ani) este într-o excursie ”cu băieții”, la resortul de lux Samujana Villa din Koh Samui, când a fost găsit inconștient în camera sa, vineri, la ora 5 după-amiaza.

 

Prietenul lui, Andrew Neophitou, i-a făcut manevre de resuscitare pentru 20 de minute, înainte ca ambulanța să sosească. A fost dus la spital, unde a și murit la scurt timp.

 

Oficialii din Thailansda nu consideră moartea lui Shane suspectă. În vila de lux în care era cazat nu au fost găsite nici alcool nici țigări. 

 

Paramedicul Anuch Han-Iam a povestit pentru ziare scena pe care a văzut-o când el și colegul lui au răspuns la apelul de urgență.

 

Prietenii lui Shane îi făceau manevere de resuscitare. Două bălți de sânge pătau covorul la piciorul patului lui Warne. În apropiere, erau trei prosoape pătate cu sânge și o pernă. Și salteaua era impregnată cu pete de sânge. Poliția a ajuns la concluzia că sângele a fost rezultatul încercărilor frenetice de resuscitare. 

 

”Încercau să-l readucă la viață... Erau disperați. Cred că unul dintre ei plângea. Foarte stresați și panicați”, a spus paramedicul pentru The Sun. Acesta a adăugat că nu erau femei în cameră sau ceva care să-l facă să creadă că oamenii petreceau.

Conform poliției, Shane chemase două maseuze locale la vila sa de lux. ”A chemat o fată la masaj. A fost doar un masaj. Nu a murit din cauza masajului. Nu se simțea el bine”, a declarat șeful poliției locale. 

 

Foto: Profimediaimages.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!