Instagram aduce în premieră o nouă funcție cu ajutorul inteligenței artificiale

Instagram aduce în premieră o nouă funcție cu ajutorul inteligenței artificiale
Citeste mai mult despre: Instagram, Facebook, o noua functie,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 11 Iulie 2019
Cea mai populară rețea de socializare anunță că va adăuga o nouă funcție cu ajutorul inteligenței artificiale, pentru a elimina bullying-ul.

Instagram a decis să ia măsuri ferme împotriva agresiunii pe rețeaua de socializare, și a introdus un instrument care îl v-a face pe utilizator să se gândească de două ori înainte de a lasă un comentariu jignitor.

Dezvoltarea, care funcționează cu ajutorul inteligenței artficiale, va putea detecta insulte și comentarii negative. 

De exemplu, dacă cineva lasă un comentariu cu o insultă pe contul altei persoane, va fi întrebat "Ești sigur că vrei să publici asta?". 

Dacă solicită mai multe informații, va primi următorul mesaj: "Solicităm oamenilor să reconsidere comentariile anterioare similare cu alte persoane, deoarece au fost raportate".

Vezi si:

De asemenea, Directorul Executiv Instagram, Adam Mosseri, a făcut o declarație prin care spune: "Am ascultat numeroase povești din partea tinerilor care au fost agresați sau insultați, iar de frică nu și-au blocat sau raportat agresorii deoarece se cunoșteau și în realitate."

Dacă o utilizator va fi restricționat, comentariul va apărea doar pentru el și nimeni altcineva nu-l va mai putea vedea. 

De asemenea, un utilizator restricționat nu va știi nicidoată acest lucru.
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO