James Bay și Zara Larsson cântă în deschiderea concertului Ed Sheeran de la București

James Bay și Zara Larsson cântă în deschiderea concertului Ed Sheeran de la București
Data: 03 Martie 2019
În deschiderea celui mai așteptat concert al anului 2019 - Ed Sheeran, concert ce va avea loc la Arena Națională din București, în data de 3 iulie - vor concerta doi dintre cei mai iubiți tineri artiști ai momentului, James Bay și Zara Larsson. 

James Michael Bay , născut la 4 septembrie 1990, este un cântăreț-compozitor și chitarist englez. În 2014, a lansat single-ul "Hold Back the River", înainte de a-și lansa albumul de debut Chaos and the Calm (2015). 

Citește și: Ed Sheeran va concerta în premieră în România pe 3 iulie 2019

 

Albumul a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și pe locul 15 în SUA, iar la premiile Brit 2016 a primit premiul pentru “Cel mai bun artist britanic”. Bay a primit, de asemenea, trei nominalizări la Premiile Grammy din 2016, pentru Cel mai bun artist nou, Cel mai bun album rock și Cel mai bun cântec rock. În mai 2018, a lansat al doilea album de studio Electric Light. Cele mai cunoscute melodii ale artistului sunt: Hold Back the River, single care a ajuns la 179.000.000 vizulalizări pe canalul Youtube, Let it go, Scars și Us.
 

Zara Maria Larsson este o cântăreață și compozitoare suedeză, care la vârsta de 10 ani a câștigat show-ul Talang, versiunea suedeză a concursului Got Talent. Zara a semnat cu casa de discuri TEN Music Group în 2012 și și-a realizat debutul cu albumul introdus în ianuarie 2013. Single-lul Uncover a dominat topurile în Suedia și Norvegia, ajungând la aproape 250.000.000 vizualizări pe Youtube. În februarie 2013, single-ul ei Uncover a fost certificat de Universal Music Sweden, iar în iulie 2013 albumul de debut a fost premiat cu triplă platină. Zara a semnat, de asemenea,un contract de trei ani cu Epic Records în Statele Unite în aprilie 2013. Totodată, Zara a împărțit scena cu nume celebre precum David Guetta pentru a cânta piesa oficială de la UEFA Euro 2016 și în 2017 cu John Legend, la concertul din cadrul Premilor Nobel pentru Pace. 

Ultimul său single, „Ruin my life“, a fost lansat in octombrie anul trecut și a strâns deja peste 29.500.000 vizualizări pe Youtube

Cele mai cunoscute melodii ale artistei sunt: Never forget you, Ain’t my fault și Lush Life.

Concertul Ed Sheeran din această vară de la București face parte din turneul de promovare al albumului ‘Divide’, ce se va desfășura în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și UK.

Turneul este organizat de Barracuda Music (http://www.barracudamusic.at ), în România, prin intermediul Events (www.events.ro ). 

PRO TV este partener media al evenimentului. 

Biletele la concertul Ed Sheeran București se pot achiziționa bilete, doar online, pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html.  

Vezi și: La 13 ani, concert la Sala Palatului
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO