O femeie a pozat pe faleză, pentru a sărbători sfârșitul carantinei. Ce i s-a întâmplat în momentul următor

O femeie a pozat pe faleză, pentru a sărbători sfârșitul carantinei. Ce i s-a întâmplat în momentul următor
Citeste mai mult despre: accident, 31 de ani, carantina, femeie, poza,
Data: 05 Mai 2020
În Turcia, o femeie a căzut de la înălțimea de 35 de metri în timp ce voia să pozeze pe stânci, pentru a sărbători sfârșitul carantinei provocate de coronavirus.

Olesya Suspitsyna, o cetățeană kazahă care lucra ca și ghid turistic în Turcia, a murit după ce a căzut pe 27 aprilie de pe o stâncă din Duden Park, Antalya, potrivit New York Post.

Tânăra de 31 de ani a trecut de o barieră de siguranță pentru a face o fotografie cu celebrele cascade ale parcului, când a alunecat pe iarbă și a căzut în gol.

Incidentul s-a produs după ce Suspitsyna a decis să meargă în parc cu o prietenă pentru a sărbători sfârșitul izolării care a fost impusă de pe 10 aprilie.

Prietena ei, care făcea poza, a sunat imediat la serviciile de urgență, dar Suspitsyna a fost declarată decedată la fața locului. Poliția turcă a declarat că a fost un accident.

Suspitsyna, care a fost descrisă de prieteni și familie drept „o persoană inteligentă și veselă”, va fi înmormântată sâmbătă în orașul natal din Kostanay, a informat Post.

Turcia a adoptat o abordare diferită cu măsurile de blocare în timpul pandemiei coronavirusului.

În aprilie, guvernul a implementat carantina timp de 48 de ore în weekend pentru 31 de provincii, interesând aproape trei sferturi din populația Turciei, potrivit CNN. Alte măsuri includ obligativitatea purtării măștilor de față, distanțării sociale și restricțiilor de circulație între diferite regiuni.

În momentul acesta, țara are peste 127.000 de cazuri de coronavirus confirmate, potrivit Worldometer.


Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "La 12 ani am câștigat prima mie de euro"
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO