Pandemia de coronavirus, o alarmă falsă? Dezvăluirile unui fost angajat al Ministerului de Interne din Germania

Pandemia de coronavirus, o alarmă falsă? Dezvăluirile unui fost angajat al Ministerului de Interne din Germania
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Iunie 2020
Data actualizare: 16 Iunie 2020
În ultimele șase luni, întreaga planetă a fost îngenuncheată de pandemia de coronavirus, multe țări fiind în continuare în stare de urgență sau de alertă.

Potrivit presei de peste hotare, germanii au creat acum isterie la nivel mondial, după ce un raport redactat în secret de un angajat al Ministerului de Interne a ajuns în presă. Chiar dacă guvernul din Germania a negat că știa de existența acestor documente, informația s-a răspândit rapid pe tot globul, iar adepții teoriei conspirației sunt acum și mai vocali.

Raportul ar fi fost oferit jurnaliștilor în urmă cu aproximativ o lună de către Stephen Kohn, fost angajat în Ministerul de Interne din Germania, și arată că noul coronavirus nu este atât de mortal pe cât se spune, că măsurile luate de guvern au fost exagerate, iar pandemia este mai mult o alarmă falsă.

„Pericolul prezentat de COVID-19 a fost mult supraestimat. Nu există dovezi potrivit cărora pericolul prezentat de noul coronavirus ar fi fost mai mare decât nivelul considerat normal în cazul epidemiilor în general. Multe dintre persoanele care au murit din cauza acestei boli ar fi murit oricum, din punct de vedere statistic, anul acesta, ori din cauza vârstei înaintate, ori ca urmare a afecțiunilor de care majoritatea sufereau”, se arată în documentul german, potrivit jurnaliștilor de la Global Research.

Stephen Kohn, unul dintre autorii raportului, a criticat în termeni duri guvernul german, afirmând inclusiv că măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii bolii a avut consecințe numeroase și grave asupra populației, deoarece pacienții care suferă de alte boli în afară de coronavirus sunt ignorați de sistemul de sănătate german.

Bărbatul a dezvăluit că multe persoane au murit din această cauză, dezvăluind totodată că, din cauza coronavirusului au murit la nivel mondial aproxiamtiv 400.000 de persoane, în timp ce valul de gripă din 2017 și 2018 a ucis 1,5 milioane de oameni.

Vezi și: Macaulay Culkin, drumul de la puștiul adorat de întreaga planetă la dependent de heroină
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies