Papa Francisc ar fi aflat de la Viktor Orban data la care Vladimir Putin va încheia războiului din Ucraina

Papa Francisc ar fi aflat de la Viktor Orban data la care Vladimir Putin va încheia războiului din Ucraina
Citeste mai mult despre: Papa Francisc, Rusia, Ucraina, Vladimir Putin,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 04 Mai 2022
Data actualizare: 04 Mai 2022
Pe 24 februarie 2022, Vladimir Putin a ordonat trupelor din Rusia să invadeze Ucraina, iar multă lume afirmă că „operațiunea militară specială”, după cum o numește liderul de la Kremlin, va fi declarată în mod oficial război la data de 9 mai, când în Piața Roșie din Moscova va fi comemorată Ziua Victoriei, în cinstea biruinței Rusiei în cel de-al Doilea Război Mondial.

În ciuda acestor informații, Papa Francisc a afirmat, într-un interviu pentru ziarului italian Corriere della Sera, că a vorbit cu Viktor Orban, premierul Ungariei, iar acesta din urmă i-a dezvăluit că pe 9 mai 2022 se va întâmpla cu totul altceva: Vladimir Putin va încheia războiul din Ucraina!

„Viktor Orban, când l-am întâlnit, mi-a spus că rușii au un plan, că totul se va termina pe 9 mai. Asta ar explica și viteza escaladării din aceste zile. Pentru că acum nu este vorba doar de Donbas, ci de Crimeea, de Odesa, de a lua portul Ucrainei de la Marea Neagră din Ucraina. Nu există suficientă voință pentru pace. Trebuie să facem orice gest posibil pentru a opri războiul. Atâta brutalitate... cum să nu o oprești?”, a spus Papa Francisc pentru Corriere della Sera, potrivit celor de la CNN.

Vezi și: Magie pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!